Inspiration til beautyprodukter på abonnement

Foto: GettyImages Denne artikel er sponsoreret af: Goodiebox, KorBea, Ladybox, Little Purple Box, Surisuri & lookfantastic.

Inspiration til beautyprodukter på abonnement

Danske kvinder vil have det bedste, når det kommer til beauty- og plejeprodukter. Det skal både være sundt for huden, håret og miljøet.

Det er derfor ikke ligegyldigt, hvad vi køber, men det kræver tid at sætte sig ind i nye produkter, og i en travl hverdag kan det være svært at finde nye, lækre produkter.

En løsning kan være et beautybox på abonnement, som dejligt bekvemmeligt bliver sendt hjem til døren med nye spændende produkter hver måned.

Vi har samlet en række beautyboxe, som er fyldt med lækre beauty- og plejeprodukter.

Økologiske produkter til glæde for huden og planetenkorbea_starter_boks.jpg

I Sydkorea ser de smuk hud som et tegn på succes, og med deres hudplejeinnovation og fermentering af friske råvarer – fremstillet med omtanke for miljøet og vores planet – har de udviklet unikke produkter, som er specielt fremstillet til forskellige hudtyper og hudproblemer. Dette er også en medvirkende årsag til, at K-Beauty har indtaget verden med storm – omtanken for miljøet i kombination med en hurtig effekt ved brug af produkterne.

Hos Korbea.dk har de nøje udvalgt de bedste produkter og mærker fra K-beauty – mærker som desuden er veganske, økologiske og allergivenlige.

Korbea.dk tilbyder en startboks til 145 kr., som er et engangskøb, hvor man får god mulighed for at prøve K-Beauty.

Lider du af akne, rosasea, tør hud, pigmentering eller har du et ønske om en sundere hud, så er korbea.dk et besøg værd.

Se korbea's startboks her.

Effektfulde produkter til hud og hårlittle_purple_box.jpg

Little Purple Box er en high-end beauty boks, der har fokus på at introducere nye og spændende brands til medlemmerne. Der udvælges kun produkter af høj kvalitet, med sunde og naturlige ingredienser, som vil gøre en kæmpe forskel for både hud og hår.

Du finder bl.a. produkter med anti-aging egenskaber, fugtgivende serummer og nærende cremer i boksen.

Med Little Purple Box er du garanteret masser af selvforkælelse med produkter af høj kvalitet og værdi, samt masser af full size produkter.

Full sizes og forkælende produkter leveret 12 gange årligtladybox_tilfj_en_overskrift_1_Ladybox.jpg

Elsker du også full sizes, store rabatter, eksklusive fordele og forkælelse lige til døren? 

Så er Ladybox noget for dig! Ladybox er din månedlige abonnementsboks med beauty- og plejeprodukter, som har særligt fokus på at forkæle dig med lækre produkter, hvor de fleste tilmed er i full size.

Du får desuden adgang til Ladybox Medlemsklubben med unikke medlemsniveauer, mulighed for lækre tilkøb, gratis fragt og ingen binding.

Ladybox vil gerne hjælpe dig med at få et pusterum i den travle hverdag, hvor du kun skal tænke på dig selv.

Læs mere om Ladybox her.

Kendte brands udvalgt af ekspertergoodiebox_alt_for_damerne_goodiebox.jpg

Med en månedlig boks fyldt med selvforkælelse opfordrer Goodiebox alle kvinder til at tage tid til sig selv - helt uden dårlig samvittighed.

Boksene indeholder altid 5-7 skønhedsprodukter og har en minimumsværdi på 550 kr. Produkterne udvælges af Goodiebox’ egne eksperter og består både af kendte, multinationale brands samt mindre kendte niche brands.

Boksen indeholder altid mindst to full size produkter og sammensættes med øje for nuværende trends og sæson.

Goodiebox koster 169 kr. om måneden og tilbyder fri fragt, ingen binding og fuld tilfredshedsgaranti.

Se mere på www.goodiebox.dk

Find os også på Instagram

Det bedste fra koreansk hudplejeSurisuri_k-beauty_boks_Suri.jpg

surisuri.dk er en dansk webshop, som tilbyder det bedste indenfor koreansk hudpleje. surisuri.dk har alle de kendte og anmelderroste mærker som: Corsx, Innisfree, Klairs, Missha, Mizon, Neogen mm.

Koreansk hudpleje har taget hele verden med storm! Oplev hurtige, synlige resultater med de effektive, men milde og prisvenlige produkter.

surisuri.dk tilbyder en månedlig abonnementsboks, til dig der ønsker at blive inspireret med det nyeste indenfor K-Beauty hver måned.

The K-Beauty boks er en boks fyldt med koreanske hudplejeprodukter - full size, deluxe minis og forskellige masker, så du kan teste forskellige produkter af og finde nye beauty favoritter!

Se mere her.

Sæsonens nyheder inden for hudpleje, hårpleje og makeupTheHutGroup.jpg

Hver måned lancerer lookfantastic en ny Beauty Box med et særligt tema tilpasset årstiden fra 126kr om måneden. Boksen indeholder produkter til en værdi af over 450kr.

Vælg mellem 1, 3, 6 eller 12 måneders abonnement - jo længere du abonnerer, jo mere sparer du.

lookfantastics Beauty Box er fyldt med spændende produkter og mærker. Find populære mærker og prøv sæsonens nyheder inden for hudpleje, hårpleje og makeup.

Vis os din lookfantastic Beauty Box ved at bruge hashtagget #LFBeautyBox og tag @lookfantastic_DK

Se, hvad vi ellers skriver om: Skønhed, Makeup, Hud og Øjenbryn