”Jeg bruger sneakers til alt. Alt! Sommer og vinter, kort og langt, fest og ferie og altid på arbejde”

”Jeg bruger sneakers til alt. Alt! Sommer og vinter, kort og langt, fest og ferie og altid på arbejde”

Her får du Hanni Gohr, Maria Barfod, Freya Dalsjø, Kirstin Liljegren og Anne Dorthe Larsens favorit-sneakers til sommer.

Lad os blive enige om en ting. Sneakers er kommet for at blive, og om end du identificerer din smag mest med en kvinde som stylist og DJ Maria Barfod, designeren bag Nué Group Anne Dorthe Larsen eller den 36-årige model Hanni Gohr, er der noget for enhver smag. Her får du 5 seje kvinders favorit-sneakers.

LÆS MERE: Ny kampagnevideo for luksusbutik satser stort på humor og dans

1. Anne Dorthe Larsen, indehaver af Nué Group, 36 år: Garment Project Womens Classic Lace. 1.000 kr.

"Jeg er vild med Garment Projects klassiske sneaker, fordi den er minimalistisk, anonym og har et crisp udtryk. Jeg kan godt lidt at bruge den til tøj, der larmer lidt i form print og mønster, fordi den bidrager med et klassisk element." 

LÆS MERE: "Når jeg ikke kan bestemme mig for et outfit, tager jeg altid dette på"

Artiklen fortsætter under annoncen...

2. Hanni Gohr, model, 36 år: Adidas Ultra Boost Uncaged, 1.500 kr.

"Skoene her er ligesom et par sokker med den blødeste bund. Og fordi de er "strikkede", så er de lette og luftige. De dresser min – som oftest - meget farverige stil lidt ned, og så har jeg fjernet snørebåndene, så de bliver lidt mere afslappet at se på og ligner lidt et par sutsko. Og lige præcis dét giver mine sommerkjoler et sporty og afslappet twist."

3. Freya Dalsjø, designer, 26: Camper Kobarah Sandal, 999 kr.

"Det nærmeste, jeg kommer et par sneakers, er Campers Kobarah-sandal lavet af 100% EVA gummi. De er så enkle, komplekse, skulpturelle og absurde på samme tid – hvilket er meget spændende og en sjælden kombination. De er lidt en blanding af en hundelort, hubbabubba tyggegummi og Brancusi (rumænsk og fransk billedhugger red.).

De kan mudres til og vaskes igen, hvilket jo er lidt smart i det her varme regnvejrsvejr, og så synes jeg de er helt geniale - støbt ud i ét svøber de her lyserøde pølser sig omkring foden og er bare så rare at gå i. Jeg vil bruge dem på stranden, til fest og på arbejde og til farver, til sort og til bare at gøre mit look lidt vildere."

4. Maria Barfod, stylist og DJ, 36 år: Nike Air Max Plus, 1.400 kr.

"Jeg elsker både de klassiske, som Adidas Gazelle og Superstar, men lige nu er det mine Nike Air Max Plus, der er favoritterne. Jeg bruger sneakers til alt. Alt! Sommer og vinter, kort og langt, fest og ferie og altid på arbejde. De er praktiske og gode at have på, man kan danse natten lang, og så giver de noget drenget til et hvilket som helst look."

5. Kirstin Liljegren, model, 19 år: Calvin Klein Ariel Slip-On, ca. 4.135 kr.

"Det kan næsten ikke blive mere simpelt – Calvin Klein er kendt for hans simplicitet, og de her er præcis, som jeg elsker mine sneakers! Den vilde guldkæde om anklen giver noget fedt og gør, at den simple sneaker ikke bliver kedelig. Også et godt tip til at opdatere enhver af dine egne favoritter."

LÆS MERE: En uventet trend blev spottet på catwalken i Milano

LÆS MERE: Verdens modigste modehus opfordrer kvinder til at turde mere

LÆS MERE: Modehus sætter ny kurs: Marc Jacobs er i gang med at blive allemandseje

Se, hvad vi ellers skriver om: Sneakers