Se Otilia Van Pold glamourøse garderobe
Foto: Pernille Ringsing Se Otilia Van Pold glamourøse garderobe

Se Otilia Van Pold glamourøse garderobe

Se Otilia Van Pold glamourøse garderobe

Sorte kjoler med skulpturelle snit, pencilskirts og altid høje hæle. Otilia Van Pold elsker "more is more" og har en glamourøs stil, der gerne inkluderer fem store guldarmbånd på en mandag.

Hvordan vil du beskrive din stil?
Klassisk med tvist af glam. Jeg er til "more is more" og tager gerne fem store guldarmbånd på – også på en mandag. Jeg gør meget ud af makeup og hår, f.eks. med en høj opsætning eller bølger, som jeg laver med curlere. Og så har jeg ALTID høje sko på – også på arbejde, hvor jeg så heldigvis er til mange møder, så jeg sidder en del ned. Men jeg kan godt finde på at snyde, når jeg skal hente mine børn, og have et par sneakers med i tasken.

Hvilke designere inspirerer dig?
Victoria Beckham for hendes stramme look, der giver en velproportioneret figur, Saint Laurent og Balmain for deres skarphed og coolness og Peter Pilotto for de mange mønstre på én gang, selvom jeg selv går meget i sort. Jeg holder også meget af Ole Ydes design, fordi det er så
glamourøst, grandiost og med masser af blonder.


Luftige garderobefavoritter. Den lyse kjole i midten er fra Martine Jarlgaard, mens de to andre er købt på Ibiza.


Stiletsamlingen fra Balenciaga, Gianvito Rossi, Laura Bohnic, Givenchy og Alaïa.


T.H: Sorte kjoler er glamourøse i sensommersolen. Fra venstre Gina Tricot, Mulberry, Cos og gulvlang blondekjole, der er købt i London.


Sommerglam med leopardkjole fra Antipodium, læder­shorts fra Zara og armbånd fra Marlene Juhl Jørgensen.


T.V: Shopper fra Marlene Juhl Jørgensen, kædetasker fra Chanel og Dolce & Gabbana, og clutch fra Hermès.
T.H: En sensommerdag i nederdel fra Designers Remix, strik fra Cos, armbånd og taske fra Marlene Juhl Jørgensen. Halskæden er et arvestykke, og sandalerne fra Balenciaga er Otilias bedste køb nogensinde.

Hvad har du meget af i din garderobe?

Kjoler og sko. Jeg arbejder lige ved siden af Holly Golightly Accessories. Det er byens farligste butik. Særligt på grund af Gianvito Rossis smukke stiletter.

Hvad har du typisk på en sensommerdag?
En kjole eller en nederdel med en tynd strik, guldsmykker og et par høje hæle.

Hvad har du med på stranden?
Her er jeg mere mønstret i min stil end normalt, fordi jeg synes, det får en til at se mindre bleg ud end i sort, så jeg er meget glad for Missonis mønstre og farver.

Hvad er dit bedste shoppetrick?
Jeg går ikke ind i en butik og prøver ti ting, men går målrettet efter én bestemt, jeg har set, og lader mig ikke forvirre af andre. Og så går jeg efter det, der er holdbart, og som jeg bliver glad for i flere år – det er ofte noget, der er ensfarvet og enkelt i sit udgangspunkt, men som så har en særlig detalje, f.eks. en drapering eller et skulpturelt snit.

Hvor shopper du?
Jeg shopper meget, når jeg er ude at rejse. Det lyder måske lidt kedeligt, og jeg kan også godt lide små butikker, men jeg går tit i et stormagasin som Selfridges i London, f.eks. når jeg kigger på sko. Her får man hurtigt et overblik over de mange forskellige mærker. Jeg shopper også på Net-a-porter, og i København hos Lot29, Holly Golightly, Zara og & Other Stories.

Hvad er dit bedste køb nogensinde?
Mine sort-hvide sandaler fra Balenciaga. Jeg købte dem for fem år siden og elsker at gå i dem i hver sommer.

LÆS OGSÅ: Butiksejeren: Her er mit bedste budgettrick

Otilia van Pold

33-årige Otilia van Pold arbejder bl.a. med engrossalg hos smykkedesigner Marlene Juhl Jørgensen.