Kontraster mødes i traditionelt og moderne design

Kontraster mødes i traditionelt og moderne design

Ethno Techno kollektionen fra Bitte Kai Rand repræsenterer kontrasterne mellem high-tech, moderne og traditionelt. Med sine fire delelementer, der er inspireret af jord, ild, vand og luft er der skabt en kollektion, hvor kontraster mødes i traditionelt og moderne design.

Med udgangspunkt i de velkendte grafiske former og leg med kontraster, har Bitte Kai Rand skabt endnu en kollektion i tidløst design. De fire elementer i kollektionen, der både kan stå alene eller mikses, giver den ultimative valgfrihed til at sammensætte din egen unikke stil.

Sammen med stort fokus på funktionalitet og kvalitet, kan du med kollektionen udtrykke dig selv og vise hvem du er.

Tidløs luksus

Kendetegnet for alle Bitte Kai Rands kollektioner er tidløst og stilrent design, der er tilpasset tidens trend. Dette gælder også Ethno Techno kollektionen, der er tro mod brandets grafiske stil, hvor detaljerne gør, at hvert stykke tøj kan styles til alle lejligheder.

Kontrasterne i Ethno Techno kollektionen er på den ene side det high-tech og moderne og på den anden side det etniske og traditionelle fra alverdens kulturer, der har givet inspiration.

De fire elementer

Jord, vand, ild og luft har været inspirationen for de fire delelementer i Ethno Techno kollektionen. Det har i sig selv skabt de kontraster, som Bitte Kai Rand er så kendt for.

Med The Earth Collection får man varme og omfavnelse med stærke blomsterprint og strikfarver, i samspil med de grafiske print - og i The Water Collection er der brugt teknikker, der giver et look af at være lavet med lækre, flydende vandfarver. Ligesom ny teknologi giver kollektionen nye og spændende overflader, der ligner vand med deres skinnende overflader.

I The Fire Collection findes kjoler og ekstravagante styles til alle sommerens fester - og The Air Collection er med sine fine silhuetter og teknikker luftig og let. Den har et eksperimenterende twist med mange nye stoffer og finurlige farver, der både kan stå alene, men i samspil med de andre tilføjer den en ekstra dimension til de andre dele.

Kvalitet, funktionalitet og komfort

Fælles for hele Ethno Techno kollektionen er at der ikke er gået på kompromis med kvalitet, funktionalitet og komfort. For en god basisgarderobe er fundamentet for en sikker stil. Dette er et af grundprincipperne hos Bitte Kai Rand, der altid ønsker at skabe mode, der inspirerer og giver en følelse af frihed.