TILMELD DIG KVINDELØBET SENEST D. 30. APRIL FOR KUN 259 KR.

Emili Sindlev Eurowoman stylist
Emili Sindlev, Eurowoman Stylist i samarbejde med Pieces.

PIECES præsenterer tre nye designsamarbejder.

Kreativt designsamarbejde gør god stil brugbart

PIECES præsenterer tre nye designsamarbejder efter sidste års succes - en af dem er en fortsættelse med fashion stylisten Emili Sindlev.

Nye talenter på modescenen

Den danske modevirksomhed Pieces har igen i år givet frie tøjler til nye talenter i deres designsamarbejder. I år samarbejder de med tekstildesigner Lea Kargaard, modedesigner Cecilie Bahnsen og fashion stylist Emili Sindlev. Sidstnævnte var også med i sidste års designsamarbejde, hvor hun havde stor succes med sin t-shirt.

 

Stilsikkert sommerhit

PIECES har inviteret Emili Sindlev ind igen til at designe en minikollektion - og i år har hun designet en sommerkjole, der er til alle kvinder: “For mig skulle det være enkelt og brugbart - og man skal ikke være en bestemt type, for at kunne bære kjolen. Det er vigtigt for mig, at det er funktionelt og behageligt, når vi snart bevæger os hen imod solrige sommerdage, der går hen og bliver lange sommeraftener. Farverne skriger sommer i mine øjne, og derfor var valget ikke svært for mig. Jeg har 100 % taget udgangspunkt i, hvad jeg allerede ser mig selv i fra nu og til sommer.”

Se video med Emili Sindlev her:

Stil er noget man går med

Emili har en baggrund som fashion stylist og ved, hvad der rører sig i modeverdenen. Hun deler PIECES’ holdning til at stil og god smag ikke handler om penge og dyrt tøj, men at det skal være brugbart og noget, man vil gå med. Det er netop dette, der er filosofien bag sommerkjolen, der derfor er for alle kvinder uanset type og stil.

Pieces og Emili Sindlev

Skab din egen kjole

Selve kjolen er med kimonoærmer og en detaljeret ryg med små knapper, som på én og samme gang er afslappet og stilfuld. Men det, der gør den til netop din egen kjole, er, at den kan styles på et utal af måder, både med sneakers til et afslappet hverdagslook eller med stiletter og farverige øreringe til en festlig sommeraften. Kun fantasien sætter grænser for, hvordan netop DIN perfekte sommerkjole skal se ud. Shop kjolen her.

Pieces og Emili Sindlev i designsamarbejde

Stylingtips fra designeren selv:

“I mine øjne kan den sættes sammen med alt, fordi den er så enkel. Alle slags accessories vil være fine til; som for eksempel hårpynt, hårspænder og hårbøjler. Eller sjove sokker i sneakers, eller i høje sko. Kjolen skal være det sikre og det nemme valg i garderoben, som man tager en pullover over og bruger som nederdel eller pynter op med et sjovt bælte.”, siger Emili Sindlev om sin sommerkjole., der kommer i to støvede pasteller og vil være tilgængelig i PIECES butikker og på www.pieces.com fra fredag d.21.april.

Klik her og shop kjolen.

Se, hvad vi ellers skriver om: Kjoler