Lou Thatt om sin stil og bolig

Foto: Luka Roné ”Til fest går jeg efter den perfekte balance mellem street og lady.” Skjorte og bukser fra & Other Stories, T-shirt fra Moon x Upper Hights og sko fra Gestuz.

Lou Thatt om sin stil og bolig

Lou Thatt: "Den har en tidløs kvalitet og skal en dag gives videre til min datter"

Materialer og snit vægtes højt i klædeskabet hos 40-årige Lou Thatt, som er Deputy Managing Director hos Patriksson Communication.

Til daglig lever hun med sin datter Holly på 3 år, og ligesom hendes taske er fyldt med sutter og fine tegninger, må Lous stil ikke blive for korrekt. Hun henter tit inspiration hos mændene og skiller sig stort set aldrig af med noget.

LÆS OGSÅ: Her er mændenes dom over din frisure

STIL

– Relativ stilren og enkel. Jeg er ikke så god til, når det bliver for korrekt, så der er altid et maskulint eller skævt input. Da jeg var yngre, gik jeg mere all in og legede med udtryk, men nu finder jeg størst glæde i en lækker cashmerestrik eller et par bukser, der er skåret helt korrekt – det er materialerne og beskæringen, der i den sidste ende gør det for mig.

Blå clutch fra Loewe, sort fra Balenciaga, hvid taske fra Maison Margiela og gul fra Céline.

INSPIRATION

– Faktisk inspireres jeg ofte af mændenes garderober. De kan noget med at gøre det enkelt og elegant, hvor de rigtige sko, et silketørklæde eller et par briller kan gøre hele outfittet. Der er en simplicitet, der er svær at ramme, men det bliver interessant, når man gør.

MØ-T-shirt, ­stribet skjorte fra InWear og sko fra & Other Stories.

FAVORITDESIGNER

– Det er jo umuligt at vælge! Jeg har ikke én favorit, men der er et par stykker, der rammer mig ret godt. Marni er altid en favorit, det er grimtsmukt, anvendeligt og udfordrende på én gang. Maison Margiela kan få noget rigtig svært til at se let ud. Og i Danmark er vi jo også så privilegerede, at der er et væld af fantastiske brands og yngre designere som Freya Dalsjø, Anne Sofie Madsen og Cecilie Bahnsen, der hele tiden upper gamet for, hvad mode skal kunne.

Ud over telefon og kalender indeholder Lous taske alt fra en notesbog til en sut. Notesbog fra & Other Stories, rejseguide fra Louis Vuitton, tørklæde fra Opening Ceremony, læbepomade fra Aesop, solbriller fra Ace & Tate og sut til Lous datter, Holly.

HVERDAG

– Man finder mig ret ofte i sorte herrebukser og rullekrave eller skjorte tilsat enten loafers eller sneakers.

"Jeg elsker Libertine-Libertines merinorullekraver, og dem har jeg virkelig mange af." Rullekraver fra Libertine Libertine og stribet bluse fra Amor-Lux.

FEST

– Røde læber, så er der fest! For mig er det vigtigt, at det ikke bliver for højtideligt, det skal være lidt ”off”. Du finder mig for eksempel aldrig i en nedringet kjole og stiletter – det bliver bare for ”rigtigt” for min smag.

Strik fra Uniqlo, nederdelen er vintage og øreringe fra Céline.

IGEN OG IGEN

– Strik fra Uniqlo! Jeg elsker deres strik, men måske har det også noget at gøre med, at det ikke kan fås i Danmark, så jeg køber dem altid i forbindelse med en rejse.

Hvide kittenheels fra Gestuz, farvede stiletter fra Acne Studios og sorte støvler fra Vagabond.

SKO

– Flade sko er min hverdagshelt – et barn på 3 år og sandkasser matcher ikke så godt med stiletter. Jeg elsker klassiske loafers, de er enkle og altid relevante for mig. Når jeg hopper i stiletter, kan jeg godt lide, at de har et markant udtryk, f.eks. en fin farvekombination.

Armbånd fra Chanel, hoops fra Céline, ørestikker fra Louis Vuitton, ring fra Sloan Sable og store guldøreringe fra Marni.

SMYKKER

– Jeg har et hverdagssmykkesæt bestående at to enkle sølvkæder, en guldring fra Sloan Sable og mine V-øreringe fra Louis Vuitton. For mig er smykker noget meget humørbetonet, man tager ikke et par store øreringe på en dag, hvor man ikke vil ses eller snakkes til. Jeg kunne ikke drømme om at sælge nogle af mine smykker.

"Min Louis Vuitton-taske er mit bedste køb. Den har en tidløs kvalitet og skal en dag gives videre til min datter."

Lou i sit seneste køb, Marni-skjorten, som faktisk er fra brandets herrekollektion og fundet på udsalg. Rullekrave fra & Other Stories og bukser fra Acne.

SHOPPING

– Jeg har ikke en nedskrevet ønskeliste, men jeg har altid et par ting, jeg holder øje med. Jeg går efter elementer, som jeg ved, jeg har i lang tid, og som passer ind i min garderobe. Min erfaring siger mig, at impulskøb ofte bliver hængende i skabet, og det er jo ærgerligt.

"Et godt tip er & Other Stories' makeup- og beautyprodukter, som er lige så fantastiske som deres tøj." Aesop-produkter, parfume fra Maison Margiela og neglelakker fra & Other Stories og Essie.

GOD STIL

– Det er sagt så mange gange før, at det er en kliche, men folk er altså kun smukke, sexede og interessante ud, når de er sig selv. Så god stil for mig er at være den, man er! Og altid at opføre sig ordentligt, for der er ikke noget galt med at have gode manerer. ¦

Stribet skjorte fra Freya Dalsjø og leopardmønstret fra Equipment.

"Til fest går jeg efter den perfekte balance mellem street og lady." Skjorte og bukser fra & Other Stories, T-shirt fra Moon x Upper Hights og sko fra Gestuz.

Se, hvad vi ellers skriver om: Stil og Tasker