Louise Dorph: "Jeg ELSKER kjoler"
SPONSORERET indhold

Louise Dorph: "Jeg ELSKER kjoler"

Louise Dorphs garderobe er fyldt med kjoler – især feminine og med print. For hun har kjole på næsten hver dag. Gerne med et højtaljet snit, som kombineret med et par spinkle stiletter giver længere ben.

Af: Rikke Agnete Dam Foto: Pernille Ringsing
22. aug. 2015 | Mode | ALT for damerne

Hvordan vil du beskrive din stil?
Den er klassisk og feminin og med et etnisk tvist, da jeg godt kan lide det meget mønstrede. Jeg er ikke så budgetangst i forhold til mit tøj, for jeg synes sagtens, at man kan finde gode ting i de billige butikker og kombinere det med noget, der er særligt, for at give det personlighed. Derfor bruger jeg især penge på sko og tasker og understreger min stil med feminine smykker. Men forelsker jeg mig virkelig i noget, giver jeg dog gerne mange penge for det.

Hvad har du meget af i din garderobe?
Jeg ELSKER kjoler, så dem har jeg pænt mange af. Jeg har også jeans og nederdele, men synes ikke, at de er nær så behagelige at have på. Jeg har desuden efterhånden fundet det kjolesnit, som jeg synes klæder mig bedst, nemlig det, der sidder til højt i taljen, som næsten er empiresnit – måske fordi det får mine ben til at se lidt længere ud.

LÆS OGSÅ: Mille Dinesen: "Jeg har det ikke godt med at have tøj i overflod"

Hvilke designere inspirerer dig?
Isabel Marant er virkelig en muse for mig, også i forhold til min egen grafik og kunst. Hun er ikke bange for at mikse blonder med noget mere råt, og jeg elsker det miks mellem det blide, poetiske og mere maskuline, tunge og "farlige". Af danske designere er jeg meget glad for By Marlene Birger, der både har noget feminint og business over sig. Også Hofmann Copenhagen holder jeg meget af på grund af samme miks mellem yderpunkter – både det kvindelige og det drengede.

Hvad har du typisk på en sommerdag?
En kjole og bare ben og som noget nyt: et par flade sandaler eller sneakers. Engang syntes jeg, at jeg altid skulle have hæle på, men nu har jeg accepteret, at jeg kun er 163 cm høj, og det er næsten lige før, jeg synes, at det er helt fint og feminint.

Hvor shopper du?
Gerne i nærmiljøet. Jeg bor i Hellerup tæt på København, hvor der er en Kassandra med sko fra tidligere sæsoner, og der har jeg lagt en del penge. The Vintage har lækkert secondhand, Rigby & Peller har lært mig glæden ved lækkert lingeri, og Trois Pommes ligger også på min top-10. Jeg er også ret glad for at netshoppe og er vild med japanske Uniqlo for deres fantastiske cashmeretrøjer.


LÆS OGSÅ: Karina tog imod en seddel fra en mand i toget - og så skete dette 

LÆS OGSÅ: Forelsket, gravid, nygift... og enke 

LÆS OGSÅ: Anders Agger: "Kvinder er allermest kvindelige, når..."