Vær med, når vi hylder Aalborg

Vær med, når vi hylder Aalborg

Kom med til åbningsfesten af Magasin i Aalborg, hvor du blandt andet kan opleve intimkoncerter af nogle af Danmarks mest coole kunstnere. Desuden kigger Eurowoman forbi og guider dig til efterårsårsgarderoben. Ses vi?

Snyd ikke dig selv for en af ugens fedeste arrangementer, når Magasin torsdag den 20. september åbner i Aalborg. I den anledning er du nemlig inviteret til en eksklusiv åbningsfest, hvor Magasin kommer til at summe af feststemning, spændende indslag og musikalsk underholdning. Kunstnere som Iris Gold og Shakila lægger blandt andet vejen forbi til en intimkoncert.

En hyldest til Aalborg

Aalborg er inde i en rivende, positiv udvikling, fortæller Store Manager Tina Kallesøe Mikkelsen:

”Det kan ses fysisk i byens arkitektur og de mange ny- og ombyggerier, iværksættermiljøet og turismen, og det afspejler sig ikke mindst i byens kulturliv. Der er mange grunde til, at Magasin - ligesom mange andre investorer tydeligvis gør – tror på Aalborg, og vi tror også på, at timingen er helt rigtig til en genplacering i byen.”

Eurowoman og Euroman hylder Magasin Aalborg i form af en særudgivelse af et lækkert printmagasin, hvor du guides igennem kulturliv, interessante personaer fra Aalborg modeguides og meget mere. Du kan få fingrene i magasinet ved åbningen denne torsdag.

Desuden kan alle modebevidste Aalborgensere se frem til godt glæde sig til et stormagasin, hvor der vil være et knivskarpt fokus på den gode stil og de mest trendsættende brands, der er med til at tegne modebilledet både herhjemme og internationalt.

Magasinet bliver delt ud ved åbningen denne torsdag.

 Du kan læse mere om eventet på Facebook her

Som Goodie card kunde har du også mulighed for at  få en goodiebag, der er mulighed for at vinde præmier, og ikke mindst svinger Euroman og Eurowoman forbi og giver dig inspiration til efterårsgarderoben. Festen begynder torsdag den 20. september kl. 10.00. og varer helt frem til kl. 20.00. 

Program for åbningsfesten den 20/9

Kl. 10.00: Dørene åbner

Kl. 10.00: 150 lækre goodie bags udleveres via Goodie Card appen.

Kl. 10.00-13.00 og 15.00-18.00  Få en tegning af dig selv i Aalborg når Illustrator Mette Boesgaard svinger penslerne.

Kl. 10.00-12.00: Morgenmadstreats og kaffe til alle.

kl. 10.10: Aalborgs borgmester Thomas Kastrup-Larsen byder velkommen.

Kl. 10.20:  Euroman & Eurowoman afholder Q&A med  Aalborgenser Martin Nielsen og forretningschef Tina Mikkelsen.

Kl. 10.35: Intimkoncert med Iris Gold.

KL. 11.00: Ballet fra Den Kongelige Ballet.

Kl. 12.00-18.00: Vind masser af lækre præmier i vores Fashion Lottery.

Kl. 14.00: 150 lækre goodie bags udleveres via Goodie Card appen.

Kl. 15.00-18.00: Få en lækker ”Hej Aalborg” is.

Kl. 16.00: 150 lækre goodie bags udleveres via Goodie Card appen.

Kl. 16:30: Torsdagsbar med Eurowoman & Eurowoman; Tag dine venner og familien med under armen til en festlig eftermiddag med sprøde DJ toner,  kåring af Aalborgs bedst klædte, lækre drinks fra Lillet baren og intimkoncert med Shakila. Få også fingrene i Peter Max-Jacobsen X Magasin T-shirten.