Medinas kollektion

Medinas kollektion

Medina designer tøj: Se hendes kollektion her

Den populære sangerinde har kastet sig over arbejdet med at designe en kollektion i samarbejde med Custommade og Boozt.com. Overskuddet går til Folkekirkens Nødhjælp.

I samarbejde med det danske mærke og tidligere Guldknapnominerede Custommade lancerer Medina d. 7. august en kollektion bestående af 11 stykker tøj, som har fået navnet 'Mevation'.

Men det er ikke kun hendes interesse for mode, der ligger til grund for samarbejdet, som hun fortæller i pressemeddelelsen: 

"Flere end nogensinde før flygter fra krig og konflikter rundt omkring i verden. Der er rigtig mange måder at gøre folk opmærksomme på de forfærdelige ting, der sker. Jeg forsøger med Mevation og den her tøjkollektion at engagere danskerne og få dem til at tage stilling. Det her handler ikke om politik, men om at skabe et forum, som handler om medmenneskelighed - og selvfølgelig om at sende penge til mennesker i nød", siger Medina.

LÆS OGSÅ: Medina: "Min far er grunden til, jeg skabte det her projekt for at hjælpe flygtninge"

Kollektionen afspejler Medinas personlige stil og er en blanding af ultrafeminine elementer som blonder og douche farver og rå strejf fra læder og jersey. 

”Jeg har fået frie tøjler til at designe noget tøj, som jeg selv ville elske at gå med. Kvaliteten er høj, og jeg synes virkelig, at Custommade har omsat mine tanker og idéer til virkelighed på en fantastisk måde. Tøjet fra kollektionen sælges eksklusivt på Boozt.com, som har valgt at gå non-profit ind i samarbejdet om kollektionen”, siger hun om kollektionen, hvis overskud går ubeskåret til Folkekirkens Nødhjælp.

Allerede nu kan du "smugshoppe" kollektionen ved at følge links i oversigten nedenfor.

Top, 649 kr., kan købes her.

Sweatshirt, 749 kr., kan købes her

Sweatpants, 749 kr., kan købes her

Sneakers, 1499 kr., kan købes her

Bluse, 849 kr., kan købes her

T-shirt, 249 kr., kan købes her

Mohairstrik, 1149 kr., kan købes her

Læderjakke, 2949 kr., kan købes her

Nederdel, 949 kr., kan købes her.

Mevation...

... er en sammentrækning af Medina, motivation, og nation. Kampagnen er en del af Medinas ambassadørarbejde for Folkekirkens Nødhjælp og har til formål at oplyse unge om verdens flygtningesituationen og motivere dem til at gøre en forskel.

Læs reportagen fra Medinas tur til én af verdens største flygtningelejre, som ligger i Kenya, i denne uges ALT for damerne. 

Se, hvad vi ellers skriver om: Medina