MakeupGenius appen fra L'Oréal minimerer fejlkøb

MakeupGenius appen fra L'Oréal minimerer fejlkøb

Minimér fejlkøb med ny gratis og genial makeup-app

Med MakeupGenius appen fra L'Oréal kan du med en selfie prøve makeup og ready-to-wear-looks uden hverken at købe eller (faktisk) prøve det.

Science fiction film fra ens barndom var ofte så noget med en fjern, fjern fremtid, hvor alle mennesker gik i ens tøj (ofte 80'er inspirerede heldragter), og alting – fra biler over huse til hjemmene – var så smart designet, at alt var inde for fremtidsmenneskernes rækkevidde. Hvis ikke kunne de få deres personlige robotbutler til at hente det.

Spoler vi tiden frem til i dag, viser det sig, at virkeligheden måske i mange henseender overgår selv den mest fantasifulde science fiction film fra 1980'erne. Nej, bilerne kan måske ikke flyve (endnu), men den personlige robotbutler findes som den alt afgørende smartphone i tasken.

Med apps hjælper den os med nært sagt alle hverdagens store og små udfordringer, og det er præcist, hvad L'Oréals nye makeup app gør.

MakeupGenius hedder appen, og ikke blot eliminerer den behovet for at bære rundt på et gammeldags make-up spejl i tasken, den lader dig faktisk teste makeup og et utal af forskellige looks, uden du behøver at købe og i virkeligheden prøve det først.

Minimér fejlkøbene med en selfie
Med MakeupGenius kan du altså præcist se, hvordan du vil se ud med hvilket som helst L'Oréal-produkt. Det kan være, du vil teste en eyeliner, en lipstick eller noget helt tredje. Det eneste du skal gøre er at tage en selfie.

Men appen er ikke kun til at teste makeup, du kan også teste en lang række ready-to-wear-looks.

L'Oréals app har dermed potentialet til at blive én af disse banebrydende apps, der i fantasi og kreativitet kommer til at overgå selv science fiction-genren.

MakeupGenius er gratis og allerede nu kan du hente appen på din smartphone.

Se, hvad vi ellers skriver om: Apps