Modeblogprisen 2015
Foto: Miinto.dk

Modeblogprisen 2015

Modeblogprisen 2015 er lanceret – stem på din yndlingsblog

Traditionen tro byder det nye år på udnævnelsen af årets modebloggere. Det sker inden for seks forskellige kategorier, hvor af fem afgøres af en kompetent jury og den sidste uddeles på baggrund af læsernes personlige stemmer.

Der findes et hav et kompetente inspirerende bloggere derude – både i Danmark og i udlandet. Vi elsker blandt andet at finde inspiration til både mad og sundhed hos bloggerne. Selv kan vi bryste os af at have fem seje damer i fold. Senest ankomne er Rebecca, som gør Lilja, Sara, Caroline og Emily selskab.

 

Det er med spænding, vi ser frem til at fejre en ny kåring af Danmarks bedste bloggere indenfor mode, når Modeblogprisen 2015 d. 30. januar skal uddeles i anledning af AW16-modeugen i København ved et storstilet event på Børsen, hvor det også blev afholdt sidste år.

 

Læserprisen kræver naturligvis, at du stemmer på din yndlingsblog, som 11.000 gjorde det sidste år, hvor afstemningen ligesom i år løb fra d. 20. december til 20. januar.

 

De fem øvrige priser, årets nye modeblog, årets personlige modeblog, årets visuelle koncept, årets kvindelige modeblog og årets mandlige modeblog, er baseret på juryens bedømmelser og nomineringer.

 

I år består den af fem kompetente og velkendte ansigter fra modens verden; Mads Emil Møller fra bloggen Créol Brothers, Camilla Frank, tidligere chefredaktør for ALT for damerne og indehaver af Fashion-post, Anne-Christine Persson fra DAFI og Copenhagen Fashion Week, Rikke Agnete Dam, Moderedaktør for Børsen samt stylist Kenny Aleksandr, der netop har lanceret mandesitet Mandskabet.

 

De danske modebloggere har siden starten af december kunne tilmelde sig prisen. Af de tilmeldte offentliggør juryen de nominerede d. 12. januar, og du kan fra d. 20. december stemme på din favorit til læserprisen af de tilmeldte.

 

Det er fjerde år i træk, at det danske e-commerce site Miinto.dk afholder modeblogprisen. Sidste år blev showet dirigeret af Emil Thorup og i alt syv priser blev uddelt. I år er den syvende og anden ikke jury-bestemte pris sløjfet. Prisen blev uddelt af Miinto selv til den bedste internationale modeblogger.

 

Sidste år gik læserprisen til Nadialine Von Bach, årets personlige modeblog blev Fashionpolish af Sidsel Alling, årets visuelle koncept vandt Vilde Kaniner af Marie Jedig, årets Kvindelige modeblog blev Nemesis, Baby af Marie Myrhøj Jensen, årets Mandlige modeblog gik til Preppy Beast af Alexander Gram og årets nye modeblog The Road, som duoen Bettina Vilslev og Anja Torjusen står bag.

 

Vi glæder os til at se, hvem der løber med priserne i 2015.

 

SE BILLEDERNE fra den sorte løber til Modeblogprisen 2014 her.