Modeuge i London: Hunde på catwalken og Kate Moss

Modeuge i London: Hunde på catwalken og Kate Moss

Chefredaktør Anne Lose og moderedaktør Gertrud Bønnelykke er fløjet til Londons modeuge, hvor de skriver hjem fra de største shows og spotter stjernerne på første række.

Følg med i deres modeugedagbog her …


Mulberrys show var som altid en fin oplevelse, med masser af atmosfære og kendisser. Her er det skuespillerinden Juno Temple, Lea Seydoux og Alexa Chung inden showstart.


Øverst fra venstre: Eurowomans Gertrud og Anne klar til show. Blogger Marie Hindkær, Alexa Chung og den pæne mandlige model og skuespiller, Douglas Booth.


Sommeren 2014 hos Mulberry byder på sporty linjer og masser af blomster. Kollektionen var designer Emma Hills sidste for huset - vi venter spændt på den nye chefdesigner! (Typisk Mulberry var der en firbenet ven med på catwalken - modehuset har længe været hundefan, og vi kan da heller ikke helt benægte et lille crush på denne søde bulldog!).
Du kan se Mulberrys catwalkshow lige her »


Vi spottede veninderen Daise Lowe og Alexa Chung på første række.


Det engelske mærke Longchamp holdt fest lørdag, og det var med deltagelse af et imponerende opbud af engelske it-piger og smukke modeller. Her ovenfor naturligvis Kate Moss.


It-pigen og DJ Harley Viera-Newton, modellen (og Bradley Coopers kæreste) Suki Waterhouse og modellen Georgia May Jagger.


Mary Katrantzou viste vanen tro fantastiske print, denne gang på en mere sporty silhuet.Også Preen viste print denne sæson, men traditionen tro var mærkets kreationer holdt i en minimalistisk og feminint sporty stil.Paul Smith holdte sit show på Central Saint Martins College of Art. Et klassisk Paul Smith-show med fine jakkesæt, farverige prints og smukke løse silhuetter.Eurowomans udsendte i London: Anne (tv.) i jakke fra Julie Fagerholt Heartmade, skjorte fra By Malene Birger og nederdel fra Theory. Gertrud (th.) i frakke fra Bruuns Bazaar, jakke og bukser fra Part Two, sko fra Acne og taske fra Celine.


It-piger til modeuge: Sangerinde Elie Goulding, Pixie Geldof og Daisy Lowe.


Vi holder dampen oppe med friske juice, modemagasiner og London-hygge.


Sporty og etniske toner hos Topshop Unique, en super fin kollektion som helt sikkert vil blive elsket af mange piger.

Følg med her på sitet, når Anne og Gertrud skriver hjem fra London igen på onsdag!

Mere modeuge: Se Burberry Prorsums show LIVE fra London

Se også: De 35 mest glamourøse kjoler fra modeugen i New York

Se, hvad vi ellers skriver om: Stil, Modeuge og London