Modeuge i Paris: Redaktionens dagbog #1

Modeuge i Paris: Redaktionens dagbog #1

Chefredaktør Anne Lose og moderedaktør Gertrud Bønnelykke er i Byernes By til modeugen, der byder på smukke shows, mindst lige så smukke mennesker og lækker fransk mad.

Isabel Marant viste endnu en smuk og feminin kollektion, der var lige så brugbar som den var rettet mod cool, unge piger. Nr. 2 fra venstre er den danske topmodel Nadja Bender, som har haft travlt på de internationale catwalks denne sæson.


Paris je t'aime! Vi elsker både maden, de små hyggelige cafeer og hele den summende stemning omkring modeugen i Paris.


Givenchys show var en opvisning i ekstravagant glamour og 70’er-vibes. Særligt fantastiske var de funklende ansigtsmasker, som mange af modellerne bar. Luksuriøst og pompøst.


Kanye West og kæresten Kim Kardashian kom til Givenchy-showet. Det samme gjorde skuespillerinden Lily Collins.


Célines show bød på både overdimensionerede print og ditto accessories. En flot, men også noget mere larmende kollektion fra chefdesigner Phoebe Philo end vi har set i tidligere sæsoner.


Anne (tv.) i kappe fra Julie Fagerholt Heartmade, striktrøje fra By Malene Birger, nederdel fra Marc Jacobs og sko fra Balenciaga. Gertrud er i nederdel fra Proenza Schouler, taske fra Céline og sko fra Acne.


Alexander Wangs andet show som chefdesigner for Balenciaga var en sikker opvisning af hvad modehuset de seneste mange sæsoner har gjort bedst: sporty, futuristiske silhuetter og print.

Se flere billeder fra Paris' modeuge efter klikket ...

Til tonerne af digtet "Till Havs" fremført af operasangeren Jussi Björling viste Acne Studios deres bud på hvad vi skal iføre os i sommeren 2014 - og som navnet på digtet antyder, er havet tema. Der var små ankerdetaljer, matroskraver, striber og sømandsjakker, selvfølgelig Acnes helt egen cool måde.

Dries Van Noten er en mester udi brugbart og smukt hverdagstøj, og forårskollektionen 2014 bød på både fine print, lækker skrædderkunst og afslappede silhuetter.


Et kig på Tommy Hilfigers showroom i Paris, hvor vi fandt en masse fine sporty forårs-look.


Nina Ricci er indbegrebet af feminin elegance. Masser af blondedetaljer, delikate, tynde stropper på kjoler og toppe samt yndige blomsterprint var fremherskende i modehusets sommerkollektion. Bravo til chefdesigneren Peter Copping.

¨
Olivia Palermo til Nina Riccis show, naturligvis iført Nina Ricci-tøj.


Et kig i Lanvins showroom, hvor vi så de flotte forårs-styles.


Gertrud i Lanvins showroom - til venstre med et par af sine favoritlook fra den nye kollektion.

Se også:

Rick Owens væltede catwalken i Paris

Jean Paul Gaultier hylder Amy Winehouse og Grease på catawlken

Se, hvad vi ellers skriver om: Stil, Modeuge og Kim Kardashian