Net-a-sporter.com
Foto: Net-a-porter.com

Net-a-sporter.com

Net-a-porter lancerer Net-a-SPORTER.com!

Luksus webshoppen Net-a-porter har vokseværk for tiden. Senest var det magasinet Porter, de lancerede, og d. 9 juli bliver det en ny kategori i shoppen, Net-a-sporter.com.

Her kan du browse rundt på din virtuelle shoppingtur blandt attraktivt sportswear indenfor 11 forskellige sportsgrene, hvor fritid også bliver en disciplin – hurra for det!

Kategorien kommer til at hedde Net-a-sporter.com og vil rumme 37 forskellige mærker, hvoraf de 12 er spritnye i porter-regi. Det drejer sig om Monreal London, L'Etoile Sport, Musto Sailing, Weargrace, Ballet Beautiful, Falke Sport, Live The Process, SoulCycle, LAAIN, Bodyism and accessories brands Jawbone og Liforme.

- Kvinder vil have tøj, der lever op til deres standard, er stilfulde og kan blive brugt hele dagen. De leder efter produkter, der kan gå både til Pilates og til frokost med en ven – som tilpasser træningsoutfittet til et hverdagslook. Hvis en kvinde går op i sine sko, taske og makeup, så skal hun ikke være tvunget til at gå på kompromis med stilen, når hun træner, siger Alison Loehnis, direktør for Net-a-porter.com i en pressemeddelelse.

Ambitionen er, at Net-a-sporter.com indenfor sit felt skal skille sig ud, som Net-a-porter.com gør det indenfor high fashion. Det skal valget af de nye mærker, der fokuserer på både stil og bevægelse og samarbejdet med forskellige designere som SoulCycle og Zimmermann om eksklusive styles og særlige kapsul kollektioner sikre, forklarer Senior indkøber Candice Fragis.

Priserne starter fra 220 kr. ca.

LÆS OGSÅ: Kvinde finder råb om hjælp syet ind i sin kjole