Nytårsduften 2021: Spring i det nye år med fortryllende dufte fra Valentino
”Vær dig selv, elsk den du er, vær stolt, og giv aldrig op på dine drømme,” siger Lady Gaga, som er frontkvinde for det det romerske modehus Valentino’s nye dufte ’Born in Roma’ og ’Voce Viva’.

Nytårsduften 2021: Spring i det nye år med fortryllende dufte fra Valentino

3, 2, 1… godt nytår! Nu skal vi snart hoppe fra sofakanten i lange, glimrede kjoler og med opsat hår. Men mangler du en duft, der kan sætte prikken over i’et? Valentinos parfumer ’Born in Roma’ og ’Voce Viva’ er en essentiel del af den moderne kvindes garderobe, som giver det sidste touch til ethvert nytårsoutfit.

Nytårsfesten kalder, og vi gør os alle umage disse dage med at planlægge de sidste detaljer omkring middagen, stryge tøjet og bage kransekagen, så vi kan træde ind i året med manér.

Og når rådhusklokkerne kalder det nye år ind, kalder det ofte også på nye traditioner. Nye drømme. En ny duft. Og netop dufte har jo med at definere mennesker, farve dem og blive symbol på deres livsstil.

Valentinos parfumer er ingen undtagelse. Du kender måske det ikoniske, romerske modehus, som bærer en rig og pragtfuld kulturarv, og som er kendt for at blande couturens verden med gadekulturen? Nu har Valentino lanceret to nye dufte, som på hver deres måde er unik og tager dig med på en rejse til en anden verden.

Born in Roma: til den elegante og moderne kvinde

Valantino_product_pic_2_614x614.jpgBorn in Roma er til den moderne kvinde, der lever en livsstil på kanten.

Med duften Born in Roma bliver du øjeblikkeligt ført tilbage til Roms gader; en verden af mode, skønhed og luksus. Her i den evige by optræder en verden af romantik; de små stræder med klirrende vinglas, italiensk operasang fra altanerne og sene middage. Duften Born in Roma hylder den elegante og moderne kvinde, som lever en livsstil på kanten.

Voce Viva: til den unikke kvinde, som tør at skille sig udValantino_product_pic_1_614x614.jpg

Blomsterdufte vækkes til live med Voce Viva

Med duften Voce Viva bliver du taget tilbage til andre verdener, som drager paralleller mellem lyden af din stemme og duften af din parfume. Blomsterduften vækkes til live af Valentinos moderne kvindelighed, som den smukke flakon nærmest i sig selv er et symbol på. Duften Voce Viva hylder den unikke kvinde, som tror på sig selv og sin egen stemme og tør at skille sig ud.

Hvilken kvinde er du?

Born in Roma eller Voce Viva? Hvilken af duftene, du vælger, kommer an på, hvilken kvinde, du er.

Men Valentino har dedikeret begge dufte til den kvinde, som tør at gå efter sine drømme. Det er frontfiguren for parfumerne, Lady Gaga, netop et symbol på. Sangerindens store respekt for individualiteten taler sammen med Valentino Beauty’s ambition om at fejre sig selv – og den du er – hver dag.

”Du bliver nødt til at være unik, skille dig ud og fylde rummet på din egen måde,” siger Lady Gaga.

Sangerinden er stemmen på en generation, som dyrker individualismen og det unikke. På samme måde er Valentino kendt for at hylde alle personligheder. Det romerske modehus er nemlig født ind i en verden uden regler, hvor der er plads til at komme, som du er, og at udtrykke din egen stemme.

”Vær dig selv, elsk den du er, vær stolt, og giv aldrig op på dine drømme,” siger Lady Gaga.

Det er netop det statement, du bærer dig selv med, når du bærer duftene fra Valentino.

Læs mere om ’Valentino Born In Roma Donna EDP (100ml)’ & Voce Viva Eau de Parfum (100 ml) her.

Valantino_topbanner_2_2000x1194.jpg