Forårets bedste dufte
Foto: Getty Find din nye forårsduft blandt disse favoritter.

Sådan skal du dufte dette forår

Foråret er på vej, og der er masser af nye dufte, der er landet er på hylderne. Find din nye parfume her.

Der er kommet masser af nye skønne feminine og forførende dufte i butikkerne. Find din nye duft på listen over forårsfavoritterne.

Duften af fruger og deikate blomster

 

Hindbær, solbær og blomster, kan det blive mere forår og sommer? Denne nye duft fra Marc Jacobs oser af sommer med dens sødlige og friske duft.

Find Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh her

Passioneret, uimodståelig og forførende

 

 

Giorgio Armani har gjort det igen, de har udviklet serien SI med denne forførende duft af vanilje, pink peber og jasmin. Uundværlig til sommerens fester.

Find Sí Passione fra Giorgio Armani her

Yndefuld og delikat

Hvem kender ikke La vie Belle fra Lancome? De har tilføjet denne ny duft til deres portefølje. En dejlig lys og forfriskende duft af bergamot, appelsin, sandeltræ og vanilje.

Find Lancôme La Vie Est Belle L'Éclat her

Frisk og dyb duft

 

 

Den bliver beskrevet som en mystisk duft, der henvender sig til den modne og moderne kvinde, som elsker en duft, der både er dyb men også frisk.

Find Gucci Guilty her

Til den modige og eventyrlystne kvinde

 

Chloé har skabt en feminin duft med et drenget twist. Duften er inspireret af skovens mange friske dufte som lime, eg og mos. Denne duft giver en følelse af frihed.

Find Chloé Nomade her

Frisk og energisk duft

 

Lotusblomst, mandarin og rav, bliver det mere sommer? Denne sensuelle og søde duft er perfekt til dig, som ønsker at bringe sommerminderne frem.

Find Stella McCartney Peony for her 

Til den feminine kvinde

Smuk, feminin og selvsikker det er, hvad Hugo Boss har formået at komme ned i denne smukke flakon. Denne duft oser af personlighed, med en skøn duft af kaktus, jasmin, sandeltræ og rav.

Find Hugo Boss Ma Vie Florale pour Femme her

 

 

Se, hvad vi ellers skriver om: Parfume, Shopping og Skønhed