Alexander Wang for H&M

Foto: H&M

Alexander Wang for H&M

Se første hele look fra Alexander Wangs kommende H&M-kollektion

Rihanna fik æren af at hoppe i et outfit fra Alexander Wangs kollektion for H&M, der bliver sat til salg d. 6. november, og det har naturligvis skabt overskrifter - også her på siden.

Han er kongen af normcore og den amerikanske designer har som ingen andre af sine landsmænd designet sig ind i vores nordiske hjerter, så det var naturligvis med julelys i øjnene, vi modtog beskeden om, at Alexander Wang er den næste i rækken af designere, der deler sit talent med H&M.

Kollektionen, der kommer på gaden d. 6. november er længe ventet, og tilbage i juli fik vi det første smugkig på kollektionen, der dog ikke røbede meget om, hvilken tøj vi kan forvente at føje til garderoben. Siden er herrekollektionen blevet luftet og få styles fra kvindekollektionen i Vogue UK og nu et helt look.

Det skete, da Rihanna, efter at have siddet front row til Alexander Wangs show under New York Fashion Week lørdag, i går blev spottet i et top til tå Alexander Wang for H&M outfit. Det skriver Whowhatwear på deres hjemmeside, og vi må give dem ret i deres dom – det er et outfit, der er de færreste dødelige forundt at kunne rocke, men delene hver for sig har potentiale!

I god 90'er-stil er både gamacherne og den dropped top dækket af designerens initialer og navn, som går igen flere steder på især underdelen.

SE OGSÅ: Video: Kate Moss og Cara Delevingne sammen

Se, hvad vi ellers skriver om: Rihanna