Se front rows, lækre kendisser og smukt tøj hos Burberry

Se front rows, lækre kendisser og smukt tøj hos Burberry

Dagens show

Burberry Prorsum holdt, igen i år, deres show i Kensington Gardens i et drivhuslignende telt, som det har taget hele 27 dage at stille op til denne store dag. Træerne kunne ses gennem de transparente vægge og understregede Burberry Prorsum nye kollektion perfekt.

Den smukke kampagnemodel Cara Delevingne åbnede showet, hvor storbyens fashionista møder den mere landlige og afslappede pige i et feminint look med et casual twist. I kollektionen er der leget med materialer, strukturer og silhuetter.


Fx kombineres stramme pencilskirts med skulpturelle jakker, mens taljen fremhæves med små bælter. Materialerne tæller bl.a. velour og sart silke, og farveskalaen går lige fra brun, mørkelilla og dyb midnatsblå til sennepsgul, og både former, farver og materialer kombineres på kryds og tværs i et eksperimenterende look.

Det er let at blive star struck til Burberry, for de har altid de vildeste kendisser på front row.

Vi mødte bl.a den smukke og meget højgravide Sophie Ellis Bextor.

Modens dronning nr. 1: Anna Wintour.Model og storesøster til Cara Delevingne, Poppy - naturligvis klædt i Burberry fra top til tå.Burberry-modellerne - midt for - Eddie Redmayne og Clémence Póesy.

Will.I.Am fra BlackEyedPeas lignede en ægte engelsk gentleman.Kate Bosworth i et outfit direkte fra catwalken.Alexa Chung var ligeledes iklædt Burberry.På nøjagtig samme pladser som sidste år fandt man model Rosie Huntington-Whiteley og Mario Testino. Ved siden af Rosie, den engelske Burberry-model og skuespiller Eddie Redmayne.Group 88s Helle Wang og Allan.Redaktionens outfits

Gertrud i bluse fra Ganni, bukser fra Zara og taske fra Céline.Redaktionens outfits

Stine i frakke fra Tiger of Sweden, bukser fra Designers Remix, taske fra Zara og tørklæde fra COS.

Showet sluttede af i storslået stil, da alle modellerne trådte ind på catwalken med paraplyer, mens det regnede ned med konfetti.

Samtidigt begyndte det at regne udenfor - dog kunstigt - men det var med til at give en intim og helstøbt oplevelse.

Se hele showet her, måske kan du spotte os... »

Se, hvad vi ellers skriver om: Stil, Modeuge og Cara delevingne