Se Julie Zangenbergs skønhedsfavoritter

Se Julie Zangenbergs skønhedsfavoritter

I denne måneds Eurowoman kan du læse et interview med skuespillerinden Julie Zangenberg, hvor også hendes kolleger Nikolaj Arcel og Andreas Bo og veninderne Fallulah og Medina fortæller om deres forhold til det unge stjernefrø. 

Men før du kaster dig over magasinet, kan du her på Eurowoman.dk se hendes skønhedsfavoritter på de følgende sider."Jeg er meget glad for bodylotion, der er rigtig fed og ikke har parfume i sig. Det kan fx være Helosans hudsalve. Derudover bruger jeg Dermas hudprodukter.

I mit arbejde kommer der meget makeup og ting og sager på mig, og der er ofte parfume i det. Derfor er det en god ide at have en grundcreme, som er ren og uden parabener – i hvert fald for min hud.""Jeg bruger Chanels Chance-parfume. Den dufter bare lækkert, elegant og dyrt.""Jeg får lavet negle på både hænder og fødder en gang om ugen, det er shellacnegle hos Silkyway, som er ret smarte, fordi det holder.
.
Før puttede jeg neglelak på og måtte rense det af hele tiden, fordi de krakelerede, inden jeg nåede ud af døren.

Det er rart, at jeg ved, at det fungerer, og jeg ikke sidder med fem krakelerede negle, som jeg skal forsøge at skjule, når jeg er til møder.""Jeg bruger en fantastisk håndcreme fra Kalahari – det er et lækkert nyt mærke, og den er jeg blevet ret afhængig af."Til mit hår bruger jeg serien All Soft fra Redken: Den gør nemlig mine lokker bløde og sunde.

Se også: 10 økologiske skønhedskøb under 150 kr. »

Se, hvad vi ellers skriver om: Skønhed, Julie Zangenberg og Negle