Årets julegave til kæresten, broren eller farmand!

Årets julegave til kæresten, broren eller farmand!

Skræddersyede T-shirts er årets kæreste-julegaveide!

Den danske clothing-tech virksomhed Son of a Tailor udfordrer modeindustrien på pasform, bæredygtighed og innovation.

Den perfekte julegave til vores kære - for mange af os er det måske den største kilde til stress op til jul.

Nogle gaver er lettere at finde end andre. Ligesom dem, der afspejler et ønske om noget, vi gerne selv vil modtage. Tænk på koncertbilletterne eller spa-turen til mor, hvor man får sneget ind, at det ikke nødvendigvis behøver at være far, der ledsager mor.

Men så er der de sværere - som gaven til din bedre halvdel, især når vi inkluderer den hemmelige agenda om at få ham endnu tættere på vores idé om en drømmepartner. Forbedre hans madlavningsevner med et pasta-madkursus? Udskift de slidte sneakers, der ser ud til at være limet til hans fødder? Den falmede t-shirt, der også afslører, at han muligvis ikke rammer fitnesscenteret så ofte længere, som han gjorde for et par år siden. Lyder det bekendt?

Son-of-a-tailor---t-shirt.jpg

Udvalg af Son of a Tailors flotte t-shirts

I situationer som disse er et gavekort fra det danske mærke Son of a Tailor den helt passende gave, helt bogstaveligt talt. I år skal du give ham et gavekort til Son of a Tailors perfekte fit i form af en skræddersyet t-shirt, sweater, skjorte eller lignende. Gavekortet kommer i en dekorativ boks, så du allerede er halvvejs i gaveindpakningen.

Din partner vil derefter kunne bestille sin perfekte pasform, på bare 30 sekunder - der kræves ikke målebånd.

Son-of-a-tailor--gavekort.jpg

Gavekortæsken kommer i en flot indpakning.

Son of a Tailor har udviklet en algoritme, der er i stand til at oprette et brugerdefineret mønster for hver kunde baseret på fire input; højde, vægt, alder og skostørrelse - plus kropstype. Med 95+% nøjagtighed. Og hvis den ikke sidder lige i skabet, får kunderne en gratis udskiftning via brandets Free Remake Guarantee.

Jess Fleischer, CEO og grundlægger af mærket, forklarer, hvorfor han mener, at det er bedre for alle involverede parter:

“Kunderne får et stykke tøj, der virkelig passer, uanset om de er atletiske, tynde eller har lidt ekstra vægt. Det er dybest set umuligt at opnå med standardstørrelser. Samtidig betyder dét at lave et stykke tøj ad gangen, at vi kun producerer det, vi har solgt. Så der er ingen usolgte produkter, der ender på lossepladser. Til sidst kommer hver vare med navnet på den person, der bestilte den, samt navnet på medarbejderen, der har syet produktet. På den måde forbinder vi de mennesker, der bærer vores tøj, med dem, der laver det.”

Son-of-a-tailor--sweater.jpg

Son of a Tailors 3D-strikket uldsweater i 100% extra fine merino uld.

Son of a Tailor producerer i Portugal og Italien, hvor mærket arbejder tæt sammen med sine leverandører for at garantere gode arbejdsforhold. Det er let for samvittigheden, mens materialer af høj kvalitet føles bløde på huden.

Mærket startede i 2014 med en crowdfunding-kampagne og tilbød i første omgang kun ét produkt - en bomulds t-shirt - som stadig er det mest populære valg. Men i løbet af de sidste år er der blevet udvidet, så mænd nu kan få det meste af deres basale garderobe skræddersyet, lige fra t-shirts i bomuld, uld og Tencel™ til sweatere, strik og for nylig Oxford skjorter.

Son-of-a-tailor---tøjstativ.jpg

En del af Son of a Tailors flotte udvalg af produkter.

Med kombinationen af et godt produkt og en bæredygtig, etisk produktionsmetode har mærket etableret en loyal kundebase i Danmark og i udlandet - og høstet entusiastiske artikler fra international presse, såsom GQ, Esquire, Complex og Forbes.

At give en gave, der virkelig gør modtageren glad, er en af ​​de fedeste følelser - især når vi er lige så begejstrede som dem. Fordi, lad os være ærlige, hvem ønsker ikke, at deres partner skal se godt ud og føle sig tilpas?

Vil du give noget ekstra personligt i år? Spar 15%, når du bestiller et gavekort til Son of a Tailor med koden ALT15. Bestil hos Son of a Tailor her.