Smukke og elegante smykker til foråret

Foto: Gettyimages. Artiklen er sponsoreret af: Houmann, Izabel Camille, Julie Sandlau, Lone P, Minna Lund og Pernille Corydon

Smukke og elegante smykker til foråret

Find de fineste smykker til både hverdag og fest, og tilføj et ekstra strejf af elegance til dit forårslook.

Guld, sølv, perler og sten.

Et smykke er ofte prikken over i’et i et outfit, og hvem drømmer ikke om at forkæle sig selv med et nyt smykke til den nye sæson, så man kan gå foråret i møde med selvtillid og stil?

Uanset om du har en stor forårsfest i vente eller bare gerne vil tilføje en smuk detalje til dit hverdagslook, er der god inspiration at hente lige her.

Vi har nemlig samlet nogle af tidens smukkeste smykker, der er både elegante, moderne og feminine.

ALT i smykker lige ved hånden
houmann.jpgHos Guldsmykket.dk er de et lille, men dedikeret team, der lever for smykker og for deres kunder.

Med mere end 20 års erfaring i branchen og med et af Danmarks største udvalg af smykker i guld, sølv, stål, læder mm. kan de tilfredsstille enhver smykkeglad kunde.

Guldsmykket.dk tilbyder en del af de store, mainstream, danske smykkebrands, som på hjemmesiden er let inddelt i detaljerede grupper med klare billeder og beskrivelser, der er til at forstå, så du ikke er i tvivl om, hvad du bestiller. Allerede få dage efter bestillingen kommer dit nye smykke direkte hjem til dig i en lækker indpakning.

Deres ekspertise er guld- og sølvkæder, da de har det største udvalg - lige til at gå til - og som oftest med leveringer indenfor et par dage.

Drømmer du i stedet om et ur, kan du besøge deres søsterbutik Urskiven.dk, der har et kæmpe udvalg af ure. Og hvis du og din udkårne går med tanker om vielsesringe, så klik dig ind i Guldsmykket.dk’s vielsesring-univers og bliv inspireret af deres mange gode tilbud.

Izabel Camille - et feminint univers
Izabel Camille smykker Daisy NY.jpgIzabel Camille er grundlagt på en drøm om et unikt smykkeunivers. Et fortryllende smykkeskrin fyldt med drømme og smukke ædelsten i skønne farver. Et overflødighedshorn, der appellerer til enhver kvindes indre prinsesse. Izabel Camille skaber feminine smykkekollektioner, der giver mulighed for at eksperimentere, lege og skabe et personligt udtryk.

Den nye Daisy kollektion leder tankerne hen på en lun sommerdag, hvor en gylden kornmark, drysset med vilde blomster, vajer i vinden. Daisy er femininitet og elegance til dig, der kan lide det søde og fine look. Perfekte til dit forårslook eller gaveide til konfirmationen.

Kollektionen Times Square taler til den modebevidste og cool kvinde, som ønsker at udtrykke sin feminine side på en simpel og mere rå måde. Dette minimalistiske og tidløse design vil passe perfekt ind i enhver kvindes smykkekollektion, og komplimenterer den skandinaviske simple og kvalitetsbevidste stil.

Find dit nye smykke til forårsfesten på www.izabelcamille.dk eller få mere inspiration og deltag i smykke konkurrencer på Izabel Camilles Instagram

JULIE SANDLAU - BÆREDYGTIGE SMYKKER SIDEN 2002julie_sandlau_.jpg

I mere end 15 år har Julie Sandlau designet æstetiske, luksuriøse smykker og fornyligt introduceret Fine Jewelry og Julie Sandlau Wedding.

Julie Sandlau Wedding er designet i 18 karat guld og prydet med Top Wesselton diamanter. Ringene bærer Julie Sandlaus weddingsignatur i form af et uendelighedstegn med to funklende diamanter på indersiden, som et symbol på uendelig kærlighed.

Alle Julie Sandlaus kollektioner produceres ansvarligt i genbrugs ædelmetaller og nøje udvalgte ædelsten. Smykkerne produceres på Julie Sandlaus egen fabrik i Vietnam, hvor medarbejderne bliver uddannet i danske guldsmedetraditioner. Fabrikken er flere år i træk blevet kåret som bedste arbejdsplads i Hanoi, og har stor fokus på bæredygtighed og menneskerettigheder. Julie Sandlau er ligeledes medlem af United Nations Global Compact og Responsible Jewelry Council.

Alle kollektionerne kan opleves på www.juliesandlau.com eller i en af Julie Sandlaus 17 konceptbutikker i Danmark og Norge. Følg @Juliesandlau på instagram for spændende nyheder, inspiration og konkurrencer.

Lone P smykkerloneP.jpgLone P er et dansk smykkebrand i et enkelt, nordisk design. Brandet har eksisteret siden 2015 og har fysisk butik i Haderslev med tilknyttet webshop. Alle smykker er designet med passion og øje for detaljen og tidens trends af Lone Pedersen.

Fordybelsen i og udformningen af nye designs er en sjov proces, hvor kreativiteten kan få frit spil. Smykkerne henvender sig til et bredt segment og giver mulighed for at mixe og matche afhængig af alder og stil. Alle smykker er i sterling sølv.

Milas Jewellery - værksted og butikminnalund.jpgLige midt i København finder du det fine guldsmedeværksted Milas Jewellery.

Her laver Minna Lund og de seks guldsmede og lærlinge udsøgte smykker af guld og sølv med perler og ædelsten i alverdens farver. 

Milas Jewellery har en stor kollektion af håndlavede smykker. ”Klassisk med et twist” kunne man kalde det. Altid med kvalitet og det gode håndværk i fokus. Smykker må gerne holde længe. 
”Smykker er mere end guld” er filosofien bag, for ofte er smykker noget, der markerer de store dage i livet. 

Perleringene er fra kollektionen af samleringe. Perlerne kan bæres sammen eller hver for sig. Man kan også bruge dem ved siden af en vielsesring eller sammen med en anden type samlering fra Milas Jewellery. Kun fantasien sætter grænser.

Pernille Corydon - Ny sæson nye smykker 
Pernille.jpgSmykkerne i den nye kollektion "Magical moments" fra Pernille Corydon tager os tilbage til vores bedstemødres smykkeskrin og de små skatte fyldt med smukke minder.

Se, hvad vi ellers skriver om: Smykker