Søde Emma Watson skal sælge Lancôme

Søde Emma Watson skal sælge Lancôme

Den 20-årige engelske skuespillerinde Emma Watson er netop blevet udnævnt som ambassadør for det franske skønhedsbrand Lancôme. Derved går Emma Watson, der blev kendt som Hermione i Harry Potter-filmene i fodsporene på så erfarne kolleger som Julia Roberts, Penélope Cruz og Kate Winslet, der  også er Lancôme-ambassadører.

"Takket være hendes charme, romantiske såvel som moderne look er Emma Watson blevet et ikon for sin generation. Vi er glade for dette nye samarbejde med Emma, ​​der bringer en frisk ny ånd til Lancôme," siger Youcef Nabi, formand for Lancôme International.

Det bliver eftersigende modefotografen Mario Testino, der skal skyde billederne til kampagnen.

Læs også: Kirsten Dunst bliver ansigt for ny parfume »

Emma Watson har også været ansigt for det klassiske engelske modehus Burberry to gange, nemlig i Burberrys efterår 2009 og forår 2010-kampagner.

Emma Watson fortalte for nylig sine mange fans på sin Twitter-profil, at hun vil holde en pause fra sine studier på Brown University for at fokusere på skuespillet. Og hun har da også travlt for tiden.

Hun har lige arbejdet sammen med designeren Alberta Ferretti om at skabe en bæredygtig kollektion under navnet Pure Threads by Emma Watson Alberta Ferretti. Kollektionen er produceret af miljøvenlige materialer og vil være tilgængelig udelukkende på albertaferretti.com fra 21. marts.

En del af overskuddet fra den kollektion vil blive doneret til organisationen People Tree, der samarbejder med producenter i 15 udviklingslande og hjælper mindre virksomheder til at producere med tanke for miljø og økolog - og som Emma Watson tidligere har støttet..

Til sommer Vil Emma Watson begynde på optagelserne til filmen The Perks of Being a Wallflower, hvor hun spiller overfor skuespilleren Logan Lerman i rollen som hovedpersonen Charlies første store kærlighed. Sommeren byder også på verdenspremieren på den allersidste Harry Potter-film.

Se også: Lara Stone i sexet CK One-reklame »

Se, hvad vi ellers skriver om: Skønhed og Emma Watson