Sommerklar

Foto: Getty Images En sheetmaske til ballerne, en fugtbombe til ansigtet og gloss til trutmunden. Vi klæder din hud på med de nyeste produkter, så du kan blive klar til at vise fregner og brune stænger frem.

Sådan bliver du sommerklar fra top til tå

Her er guiden, som hurtigt får dig sommerklar. Forbered dig på en sheetmaske til ballerne, en fugtbombe til ansigtet og gloss til trutmunden.

Vi klæder din hud på med de nyeste produkter og gamle hits, så du kan blive klar til at vise fregner og brune stænger frem.

mode pack1.jpg

Ansigt: Rigeligt med fugt og pleje – og godt med beskyttelse.

Fugt med fugt på

Sheetmasken fra Bioeffect er egentlig lavet til at intensivere effekten af mærkets ikoniske EGF-serum, men skal her hædres for at være den fugtbombe, den også er. Placer masken på ansigtet, lad den virke i 15 minutter, inden den fjernes, og det overskydende serum masseres ind i huden.

1. Imprinting Hydragel Mask fra BIOEFFECT, 125 kr. for 1 stk.

I dækning

Amerikanske Soleil Toujours har specialiseret sig i luksuriøse og rene solprodukter. Nyeste produkt i porteføljen er en mist, som beskytter både ansigt og hovedbund og indeholder rød alge, C- og E-vitamin, der virker plejende på huden. 

2. Extrème Face + Scalp Sunscreen Mist SPF 50 Sport fra Soleil Toujours, 280 kr.

Dråber af silke

Når solen for alvor tager fat, skal solbeskyttelsen opgraderes. Det står de nye beskyttende Sun Silk Drops for. Dråberne kan bruges som første trin i din hudplejerutine efter rens, eller blandes i din dagcreme eller foundation og garderer dig ikke bare mod solens UV-stråler, men også det blå lys fra skærme og forurening.

3. Full Spectrum 360° SPF 30 Sun Silk Drops fra COOLA, 399 kr. 

Multikunstneren

Et produkt, der renser, fugter og primer? Shiseidos schweizerkniv er propfuld af vitaminer og aminosyrer fra bl.a. den japanske drik amazake, som er lavet af fermenteret ris. Produktet rystes, så den todelte væske blandes, inden den fordeles på en vatrondel og så i ansigtet. Så mangler du bare solcremen.  

4. Beauty Smart Water fra SHISEIDO, 290 kr.

mode pack 2.jpg

Krop: Skurecreme og god kulør.

Rub it off

Første skridt på vejen mod sommerhud er at fjerne de døde hudceller. Dermalogicas bodyscrub med eksfolierende bambusrør, ekstrakt fra lakrids og hvid te og peelende mælkesyre smøres på fugtig hud.

1. Thermafoliant Body Scrub fra Dermalogica, 340 kr.

Et solstrejf

Efter skrub kommer selvbruner. Smør cremen fra Vita Liberata på kroppen, og vask den af igen efter 10 minutter. Farven udvikler sig i løbet af de efterfølgende fire timer og efterlader huden solkysset.

2. Ten Minute Tan fra Vita Liberata, 249 kr.

Når enden er god

Som en sheetmaske, bare til ballerne. Du placerer et sheet på hver balle, og et serum baseret på volufiline, en slags filler, hyaluronsyre og agurkeekstrakt kvitterer med fugt og en mere jævn hudstruktur. 

3. Butt Mask fra Miqura, 59 kr.

Toptunede stænger

Smør benene med essentiel olie fra grape og eukalyptus, som renser og dræner væske. Og massér så, med den bølgede side af din gua sha, olien ind i huden for at sætte gang i blodcirkulationen, så væskeophobninger forsvinder, og appelsinhud får kamp til stregen.

4. Detox & Anti-Cellulite Oil fra Amazing Space, 395 kr. 
5. Gua Sha Agate Deep Blue fra Amazing Space, 385 kr.

Giv den hele armen

Har din gua sha brug for en fridag, besøger du Klinik Dare to Care og beder om en Pink Crystal-behandling, der giver dig en gua sha-massage af hele kroppen og halvanden times feriefølelse. Det løsner spændinger og renser bindevævet for affaldsstoffer.

Pink Crystal Treatment hos Klinik Dare to Care, 1.200 kr. Se mere på Klinikdaretocare.dk

mode pack3.jpg

Makeup: Lir til læberne, friske æblekinder og god glød. 

Light læber

Læberne skal klædes i gloss og glitter, og de matte og tunge læbestifter parkeres sommeren over.

1. Shimmer GelGloss i farven 00clear fra Shiseido, 225 kr.
2. Le Phyto-Gloss i farven 5 Fireworks fra Sisley, 355 kr. 

Naturlig vis

Du dyrker det naturlige look om sommeren og nøjes kun med at dække det mest nødvendige. Til det bruger du enten en letdækkende foundation a la Giorgio Armanis nye Neo Nude eller concealeren fra Hourglass, der også lægger sig smukt på huden. 

3. Neo Nude Foundation fra Giorgio Armani, 315 kr.
4. Vanish Airbrush Concealer fra Hourglass, 329 kr.

Glødepære

De karamelbrune kinder skal frem i lyset, og det skal Chanels flydende highlighter hjælpe med på kindben – og krave- og skinneben. 

5. Sheer Healthy Glow Highlighting Fluid i farven Pearly Ivory fra Chanel, 370 kr.

Fresh-faced

Kinderne dupper du med den opdaterede version af den cremede blush, der også fungerer som bronzer. En duo, som smelter smukt ind i huden og giver dig friske kinder. Kommer i fire farvekombinationer.  

6. Flush and Glow Duos i farverne Luminous Flush og Sunlit Glow fra Kjær Weis, 399 kr. pr. stk.

mode pack4.jpg

Hår: Hold håret gennemfugtet, og beskyt det mod solens stråler.

Sundowner

Solen er dejlig, men også strid mod håret. Det ved Sisley, som af samme årsag har skabt en mist til lokkerne. Den sprayes i tørt eller fugtigt hår og beskytter mod sol og saltvand. Duften af citrus og ferskenblomst minder dig om at drikke din sundowner.

1. Protective Hair Fluid fra Sisley, 660 kr.

Fedt nok

Fugt er godt – også til håret, der særligt om sommeren har brug for ekstra næring. Masken med styrkende ungurahuaolie, der er rig på omega-9, protein fra quinoa og beroligende lavendel, fordeles jævnt i vådt hår. Lad den virke i 15 minutter, inden den skylles ud, og følg så op med balsam. 

2. Omega 9 Hair Mask fra Rahua, 489 kr.

Helt i bund

Stylingprodukter kan lægge sig på hovedbunden som en tætsluttende badehætte sammen med saltvand og strandsand. Det kan give problemer med hårvæksten, men også kløe og irritation. Derfor har Biologique Recherche videreudviklet kultproduktet Lotion P50 og lavet en til hovedbunden. Den eksfolierende lotion sprayes ved hårrødderne og vaskes ud efter 10 minutter. 

3. Lotion P50 Capillaire fra BIOLOGIQUE RECHERCHE, 615 kr.

Se, hvad vi ellers skriver om: Skønhed, Makeup, Livsstil og Guide