Stine Liebman

Foto: Privat & PR Skønhed ifølge Stine Liebman.

Skønhed ifølge...

"Alle mine veninder er langt smukkere og skønnere nu, end de var som 25-årige"

Sanger og iværksætter Stine Liebman arbejder imod aldersdiskrimination i musikbranchen og elsker selv den alder, hun har lige præcis nu. Makeup bruger hun mest af i rampelyset, mandelolie er hendes hemmelige våben og guldglimmer fast inventar i hendes toilettaske.

Min morgenrutine består af … at jeg renser mit ansigt med en cleansing lotion fra YoungBlood eller 100% mandelolie. Så bruger jeg lige for tiden en antiage-frugtsyre serum fra Nuxe, som hedder Super Serum [10] og en dagcreme fra Murad, som hedder Hydro-Dynamic Ultimate Moisture. Den er rigtig god til min hud, da jeg både har tør og sart hud. I øjenområdet bruger jeg Truth Banana Bright-øjencremen, som, jeg synes, virker godt på mine poser under øjnene.

Jeg lægger makeup, når... jeg skal noget arbejdsrelateret eller socialt. Hvis jeg bare arbejder hjemme, når jeg dyrker sport eller har ferie, så er det ikke ofte, at jeg har makeup på.

Min makeuprutine er... let til hverdag. Jeg bruger en mineralpudderfoundation fra Tromborg og en bronzer, lige nu en fra Maybeline, der hedder Master Sculpt Contouring Palette. Derudover bruger jeg en øjenvippebukker og så mascara. Som regel får jeg farvet bryn og vipper hos frisøren, men hvis mine bryn ikke har så meget farve – de er naturligt ret lyse – så farver jeg dem med Browdrama, også fra Maybelline. Når jeg skal på spillejobs, så giver jeg den lidt mere gas med makeuppen, så jeg ikke er helt bleg i spotlightet, og der er jeg ret glad for Macs øjenskygger, gerne i brune og lilla farver, der fremhæver det blå i mine meget mørkeblå øjne, som mange tror er brune.

Jeg plejer mit hår med... hårprodukter fra Kevin Murphy, da de er uden sulfater, parabener og også er cruelty free. Jeg bruger mest den serie, der hedder Blonde:Angel, som giver mit hår et lidt køligt skær, og da jeg har meget fint fehår, så bruger jeg deres tørshampoo Fresh.Hair stort set hver dag.

Den bedste duft for mig... har altid været fra Chanel. Som yngre brugte jeg Allure Sensuelle og Coco, men efter jeg har været gravid, så får jeg desværre hovedpine af de to dufte, så nu bruger jeg Chanel No. 5 Eau Premiere. Den er virkelig god og helt anderledes end den almindelige No. 5. Jeg er også rigtig glad for She was an anomally fra Etat Libre d’Orange, som nok er en mere ukendt, men virkeligt lækker duft.

Hvis min hud slår ud, er mit trick... at bruge mandelolie, der beroliger min hud og renser den. Jeg skal ikke bruge vat, for det gør det bare værre. Men vand, mandelolie og min dagcreme og så lade huden få ro. Det plejer at virke effektivt.

Det bedste skønhedstip, jeg har fået... er at tænke på, hvad vi putter indenbords. Det er måske en kliché, at skønhed kommer indefra, men efter min mening kræver det både et sundt selvværd, en sund kropsholdning og en sund livsstil at udstråle skønhed. Jeg tænker selv meget over at have en sund livsstil og begyndte for to år siden at spise kollagenpulver sammen med fiskeolie og andre kosttilskud. Og udover at jeg ikke længere har kroniske lændesmerter, så har jeg også fået pænere hud, en friskere glød og kraftigere hår og øjenvipper.

Den alder, jeg har nu, er... fantastisk. Men jeg er heller ikke typen, der begræder hver en rynke i panden, og at 20’erne er overstået. Tværtimod, så føler jeg en større ro og livslyst, end da jeg var yngre. Jeg fejrer hvert år, at jeg er blevet ældre og har svært ved at forstå og acceptere, at vi har konstrueret et samfund, hvor kvinder ikke må blive midaldrende og ældre, men skal ligne en på 25 resten af livet. Jeg synes, at alle mine veninder er langt smukkere og skønnere nu, end de var som 25-årige. Men min mor blev også kun 47 år, så måske er mit syn på alder påvirket af det.

Nutidens skønhedsideal er... under forandring. Det virker det som om, at der er et større fokus på det naturlige, sunde look og jeg ser flere og flere magasiner, der også har ældre kvinder på forsiderne og et større fokus på de styrker, alderen kan give. Så mangler vi bare, at musikbranchen følger med.

Stine Liebmans skønhedsfavoritter: 

ole-henriksen-body-lotion.jpg

 

Bedste bodylotion

Jeg hader at have tør hud, og derfor elsker jeg Nurture Body Sleek fra Ole Henriksen, der gennemfugter tørre ben og gør hele kroppen blød og lækker. Nurture Body Sleek, Ole Henriksen, 270 kr.

nuxe.jpg

Guld og glimmer

Livet for kedeligt uden lidt guld og glimmer. Jeg elsker guldolien fra Nuxe, selvom den efterhånden er gammel. Jeg har brugt den i mange, mange år, og den er god til lige at pifte arme, décolleté og hår op. Huile Prodigieuse, Nuxe, 410 kr.

kevin-murphy.jpg

Friskhed og fylde 

Mit hår kan ikke tåle at blive vasket så tit, så Fresh:Hair fra Kevin Murphy bruger jeg både som tørshampoo, hvis mit hår er lidt fedtet, men også som stylingprodukt. Fresh:Hair, Kevin Murphy, 218 kr.

mascara.jpg

Det billigste produkt...

... som jeg køber igen og igen, er Cils Sensation Mascara fra Maybelline. Jeg har lange øjenvipper, men de er ret lige. Denne mascara bøjer dem naturligt opad og giver dem en god fylde. I lang tid brugte jeg DiorShow, som gør det samme, men jeg synes, at Maybellines er ligeså god og effektiv, bare tre gange billigere. Cils Sensation Mascara, Maybelline, 90 kr.

tromborg-pudder.jpg

Hverdagsfavorit

Mineral Foundation, Tromborg, 380 kr.

body-oil.jpg

Duftolie i tasken 

Jeg har altid en duft med i tasken. Da jeg ikke kan tåle parfume så godt efter mine graviditeter, så er jeg glad for at supplere med naturlige dufte med æteriske olier, f.eks. Warm Meadow fra Therapy No. 17. Warm Meadow, Therapy No. 17, 250 kr.

Dette foto er smukt for mig, fordi …

stine-liebman2.jpg

... det er taget på en lang turné, hvor jeg havde min fire måneder gamle baby med. Det udstråler alt det, som jeg elsker: At være musiker og sanger og være ude at spille, at være mor og at være lidt rebelsk – når jeg drikker en øl, samtidig med jeg ammer. Jeg var så lykkelig for, at det kunne lykkes, og det kunne det også kun, fordi Johan var en nem og glad baby, fordi jeg var tryg ved det, og fordi jeg havde fantastiske veninder, der tog med mig rundt i landet og passede ham, mens jeg var på scenen.

Om Stine Liebman:

Stine Liebman er uddannet sanger, speaker og stemmecoach, og så er hun stifter af GrownUp Gold, som er en forening, der fokuserer på aldersdiversitet og ageism i musikbranchen. Hun er gift med Anders, og sammen har de Oskar, 10, og Johan, 6. Hun er netop nu aktuel med sin 2. EP i eget navn, ”When crazy begins”.

Se, hvad vi ellers skriver om: Skønhed ifølge..., Skønhed, Hud, Hudpleje og Makeup