Tatoveringer
SPONSORERET indhold

De kendte er vilde med denne tatoveringstrend

Ekstra detaljer og et tredimensionelt udtryk er kendetegnet for de prikkede ”dotwork”-tatoveringer. De er uhyre svære at lave, men resultatet taler for sig selv.

Af: Frederikke Pontoppidan Foto: Getty Images
07. dec. 2017 | Mode | ALT.dk

Cara Delevingne, Paris Jackson og Jaime King har både skuespillet og modelkarrieren til fælles. Men det er ikke det eneste. De tre smukke kvinder er også faldet for en helt bestemt tatoveringstrend, som det måske ikke er alle, der kender.

Det er en metode, der kaldes "dotwork", hvor tatovøren laver utallige små prikker, der til sidst danner et helt billede, i stedet for at tatovere linjer på klassisk vis. Resultatet er nogle meget detaljerede tatoveringer med en unik tredimensionel effekt.

Men det er ikke helt ukompliceret. For udover, at tatoveringen tager næsten dobbelt så lang tid at lave som en almindelig tatovering, så advarer flere tattooshops også imod tatovører, som ikke har helt styr på teknikken. Det kræver nemlig særlig præcision og erfaring at placere prikkerne perfekt, så de til sidst resulterer i den ønskede tatovering.

Nogle tatovører laver hele tatoveringen som prikker, mens andre vælger kun at bruge det til at lægge skygger, da det især er her,"dotwork"-metoden kommer til sin ret.

Det er mest almindeligt, at en "dotwork"-tatovering laves i sort eller grålige farver, og så bliver teknikken ofte brugt til geometriske tatoveringer. Men som du kan se på de smukke kendisser nedenfor, er det kun fantasien (og tatovørens evner), der sætter grænser.

Foto: Getty Images | Model og skuespiller Cara Delevingne har mange tatoveringer. Men det er den store i nakken og løven på fingeren, du skal lægge mærke til. Begge er nemlig tatoveret med ”dotwork”-metoden.
Foto: Getty Images | Selvom Paris Jackson, datter af den afdøde musiklegende Michael Jackson, kun har sat sine fødder på denne jord siden 1998, har hun allerede masser af blæk i huden. Den store ulv på håndleddet er hendes eneste ”dotwork”-tatovering.
Foto: Getty Images | “Heart of Dixie”-skuespilleren Jaime Kings store rose på armen består også af en masse prikker, der er sat sammen.

Anbefalet til dig