70'er mode
Foto: All Over Press Det franske modehus Chloé tror også på 70'er-tendensen!

70'er mode

Tendens: 70’er chick

Kodeordene for en lækker 70’er-stil er en høj talje, brede ben og løse silhuetter i brændte nuancer. Vi har fundet 7 af de bedste 70’er-fund til dig.

Denne sæson holder 70’er-stilen stadig i et lækkert feminint og afslappet format med et rebelsk tvist. Vi har fundet 7 af de bedste 70’er-fund til dig.

Skjorte, Topshop, 289 kr. Bukser, Zara, 549 kr. Hat, Esprit, 399 kr. Støvler, Zara, 999 kr. Frakke, A.P.C., 3.599 kr. Taske, Chloé, 10.099 kr. Armånd, H&M, 39 kr. Armbånd, H&M, 69 kr.

1. Denim, åh denim. Den klassiske blå denim stjæler modebilledet denne sæson, og med denne flæseskjorte har du en af grundstenen til et ægte 70’er-look. En nyfortolkning af den klassiske denim skjorte med flæserne, som tilfører det helt rigtige tvist, og gør skjorten til et must-have for alle fashionistaer.

Skjorte, Topshop, 289 kr. 

Brug den med en simpel nederdel for et neddæmpet hverdagslook eller tænk ABBA og bær den med jeans med svaj og høje støvler.

2. Der skal svaj i buksen! De klassiske 70’er-inspirede silhuetter er en sikker del af mode-agendaen, og med disse bukser med vige ben sikrer du dig looket på en nymoderne og elegant måde. 

Bukser, Zara, 549 kr. 

Hvis du ikker er klar til de brede ben kan du gå efter et par jeans med 'bootcut'-pasform. De går lidt ud for neden, men ikke ligeså voldsomt som 70'er-klassikeren. De bliver med garanti en favorit i garderoben!

3. Hatten, der pifter dit outfit op! Man kommer ikke udenom store hatte, når snakken går på 70’erne. Giv din garderobe det ultimative 70’er pift med denne smukke bredskyggede hat.

Hat, Esprit, 399 kr. 

Brug den som en hue til alt fra cafeen og shoppeturen til en gå tur i parken.

4. De moderne træskostøvler.Ifører du dig disse sko kan du snildt og raffineret træde ind i den nye sæson.

Støvler, Zara, 999 kr. 

Brug dem til at pifte et afdæmpet hverdagslook op, eller gennemfør 70’er stilen ved at sætte dem sammen med andre 70'er-klassikere, som brede armbånd og lange halskæder.

5. Karakteristiske mønstre og markante farver. Mønstre og mange farver går hånd i hånd med 70’er-stilen. Med denne lækre frakke, der jonglerer en lækker farvepallet og fine mønstre på bedste vis, får du et sofistikeret (og gennemført) hverdagslook.

Frakke, A.P.C., 3.599 kr. 

Balancen mellem det klassiske snit og de skarpe detaljer gør denne jakke til et ikonisk investerings-piece i din garderobe. Den kan bruges til alt!

6. Prikken over i'et. Med brændte farver, stikninger og fine detaljer er denne ruskindstaske indbegrebet af ægte 70’er stemning.

Taske, Chloé, 10.099 kr. 

Størrelsen gør den super anvendelig både til gåturen søndag eftermiddag og byturen med veninderne. Når tasken har så mange detaljer, som denne, kan dit resterende sæt være mere nedtonet. 

7. Store armbånd! De store armbånd balancerer den perfekte kombination af elegance og kant. Smyg dem om dit håndled som det helt rigtige krydderi.

Armånd, H&M, 39 kr. Armbånd, H&M, 69 kr. 

De mange armbånd kan bruges sammen, men også hver for sig og giver nyt liv til din favorit skjorte, langærmede striktrøje eller den lille sorte kjole. Husk at sætte dem udenpå ærmet, så man kan se dem! 

LÆS OGSÅ: Blokhælen holder stadig: 8 ankelstøvler under 1.500 kr.

LÆS OGSÅ: "Den giver kant til en feminin nederdel eller et par klassiske bukser"

LÆS OGSÅ: Her er tasken, der virkelig er en god investering