8 workouts, der med garanti booster din træningsgejst

8 workouts, der med garanti booster din træningsgejst

Den dårlige samvittighed gnaver, når du kigger over på løbeskoene, der står og samler støv. Det kan være svært at finde motivationen frem til at dyrke mere motion? Men bare rolig denne træningsvideo booster med garanti din træningslyst. Tjek den ud her.

Sommeren er over os – men er du klar til bikinisæsonen? I samarbejde med Danæg lancerer FIT LIVING en fire uges effektiv #FITSOMMERCAMP. Vi har allieret os med upcoming træningsekspert Sidsel Godsk, der med garanti vækker din lyst til at dyrke meget mere motion.

I løbet af fire uger sørger vi for, at træning bliver en naturlig del af din hverdag, for det kan sagtens gøres på en nem måde – for eksempel hjemme på stuegulvet. Hver uge byder på et nyt tema, og her i uge 1, skyder vi sommerens bedste bootcamp i gang med en række effektive tips og tricks, der guider dig til, hvordan du kommer godt fra start og finder motivationen frem til mere træning. Se mere på Danæg.dk

I denne træningsvideo giver den superseje Sidsel Godsk dig 8 øvelser, som du kan begynde med at lave to til tre gange ugentligt. Uge efter uge kan du så gradvist trappe antal af øvelser op.

Se, hvad vi ellers skriver om: Træningsprogram og Træning