Har du en stresset kollega?

Sponseret indhold Af 20.nov.2016 Sundhed

Eller måske adskillige? Måske kan du svare ja, måske kan du svare nej. Uanset hvad, er det vigtigere end nogensinde, at vi bliver bedre til at holde øje med hinandens trivsel.

Har Dorte det godt? Hvad med Mikael? Og har Birgitte egentligt ikke virket lidt fraværende på det sidste?

Disse spørgsmål stiller vi alt for sjældent, da vi ganske enkelt har for travlt med at levere resultater og i det hele taget leve op til de krav, som vores arbejdsplads stiller.

Krifa har lavet en meget rammende video, der viser, hvor dårlige vi generelt er til at tillægge hinandens trivsel en vis prioritet.

Kan du genkende det i din hverdag?

Det er vigtigt, at vi holder øje med hinanden på arbejdspladsen, så det ikke kun er resultaterne, vi lader os blænde af. Desværre kan vi ikke regne med, at andre holder øje med os. Vi er nødt til at kigge ind ad og stille os selv de rigtige spørgsmål.

Det første spørgsmål, du skal stille dig selv, er om du overhovedet er tilfreds med tilværelsen? Føler du dig tilpas på jobbet? Trives du med kollegaerne og føler du, at du kan leve op til de krav, der stilles til dig?

Det at være stresset er ikke altid helt så enkelt. Det kan komme til udtryk på mange forskellige måder. Mange ved slet ikke, hvad de skal lægge mærke til.

Hvor mange stresssignaler kender du? Kan du nævne fem på stående fod? Hvad end du kan eller ikke kan, er det en god idé at tage fat i nogle af de selvhjælpsværktøjer, der findes.

Krifa har eksempelvis lavet en stresstest, som du kan tage lige nu. Den giver dig et konkret billede af, hvor stresset du egentligt er.

Har du mod på det? 


Henter...