Har du styr på mælkesyrebakterierne og din mave?

Har du styr på mælkesyrebakterierne og din mave?

”Småutilpashed” kan ofte skyldes irriterende gener fra vores mave- og tarmsystem. Med Lactocare kan du få hjælp til både at vedligeholde, genskabe og støtte din maves veltilpashed.

I vores mave- og tarmsystem lever der ikke mindre end tusind forskellige bakteriearter, der, ligesom i et økosystem hver især har særlige egenskaber, som gør det muligt for bakterierne at leve sammen i relativ fordragelighed. Så føler du ubehag i maven, kan det bla. skyldes, at der er kommet ubalance i din mave- og tarmkanals bakteriesammensætning.

Mælkesyrebakterierne hører til de af mave- og tarmkanalens bakterier, der sørger for ro og orden i mavens økosystem. De findes bl.a. i syrnede mælkeprodukter og er også naturligt til stede i vores egen mave- og tarmkanal.  

Lactocare: Vedligeholder, genskaber og støtter

Mælkesyrebakterierne er altså essentielle for vores generelle veltilpashed. Lactocare står bag en serie af tre produkter, der alle er baseret på mælkesyrebakterier. Det ene er et medicinsk udstyr og de 2 andre er kosttilskud. Det ene produkt indeholder zink, der bla. bidrager til at vedligeholde et normalt immunforsvar.Det andet tilfører tarmen en masse forskellige mælkesyrebakterierog det tredje (Digestive comfort) lindrer forstoppelse samt bevarer fordøjelseskomfort og støtter den normale tarmpassage.

Den vedligeholdende

Lactocare Daily er et dagligt kosttilskud af 8 nøje udvalgte mælkesyrebakterie-stammer og zink, der bidrager til et normalt imunforsvar og til normal omsætning af bla. fedtsyrer og kulhydrater. Mælkesyrebakterierne er coatede på en sådan måde, at det beskytter bakterierne mod mavesyre og galde på deres vej ned gennem fordøjelsessystemet.

Tekstbillede_03_980x800px.jpg

Velegnet til dig: Der ønsker et dagligt tilskud af mælkesyreproducerende bakterier.

Derudover indeholder produktet hverken mælkeprotein, mælkesukker eller gluten.

Kan anvendes af både veganere og vegetarer.

Den genskabende

Som nævnt findes der omkring tusind forskellige bakterier, som hver især bidrager til tarmens økosystem. Med Lactocare Advanced får du i form af kapsler med 20 milliarder bakterier fordelt på 12 forskellige stammer et kosttilskud, der sikre stor diversitet af gode bakterier i din tarmflora.

Tekstbillede_01_980x800px.jpg

Velegnet til dig: Der ønsker et højt indhold af flere forskellige mælkesyrebakterier.

Derudover indeholder produktet hverken mælkeprotein, mælkesukker eller gluten.

Kan anvendes af både veganere og vegetarer.

Den støttende

Selvom der nok ikke er mange, der snakker højt om det, så lider utrolig mange af tilbagevende forstoppelse. Det kan der være mange grunde til: For få fibre i kosten, for lidt vandindtagelse eller simpelthen fordi, man har ventet lidt for længe med at liste ud på det lille hus. Lactocare Digestive Comfort er et medicinsk udstyr, der indeholder en særlig kombination af mælkesyrebakterier og et højt indhold af letopløselige, kortkædede fibre (FOS). De probiotiske fibre, som Lactocare Digestive Comfort indeholder, lindrer forstoppelse og forbedrer fordøjelsen. De letopløselige, kortkædede fibre støttes af de mælkesyrebakterier, der allerede er naturligt til stede i tyktarmen og de probiotiske baktier, der er tilsat produktet.

Tekstbillede_02_980x800px.jpg

Velegnet til dig: Der vil lindre forstoppelse, men samtidig vil bevare fordøjelseskomforten og støtte den normale tarmpassage.

Derudover indeholder produktet hverken mælkeprotein, mælkesukker eller gluten.

Kan anvendes af både veganere og vegetarer.