Kickstart 2017 med Wellness Weeks i Magasin

Præsenteret af Magasin

Kickstart 2017 med Wellness Weeks i Magasin

Vi har udvalgt en butik, et brand og to events, som vi skal forbi til Magasins Wellness Weeks i uge 2 og 3.

Sponseret indhold Af 29.dec.2016 Sundhed

Vi er nok mange, der (igen i år) går det nye år i møde med en lille smule dårlig samvittighed over hvor mange æbleskiver, risalamande og brune kartofler, der alligevel endte på tallerkenen i løbet af december. Men allerede i uge 2 og 3 vil der være rig mulighed for at få hvisket samvittighedstavlen ren, når Magasin kickstarter 2017 med masser af sund energi til deres "Wellness Weeks".

De to uger bliver spækket med events, smagsprøver og et væld af sunde samples, ligesom 2017s nyeste trends inden for fashion, sport, superfood, skønhed og helse bliver introduceret her.

Vi har fået fingre i programmet og giver her vores anbefalinger på, hvad vi skal unde os selv og vores kroppe til Magasins Wellness Weeks.

Beauty Inside Out
Vi skal forbi Beauty Inside Out! Magasins spritnyt wellness-univers og sundheds-mekka. Her går rygtet, at hylderne fyldes til randen med sundheds-boostende produkter indenfor helsekost, superfoods, olier, drikke og meget andet, som din krop vil elske dig for. Samtidig vil der være rig mulighed for at få individuelle råd og vejledning, så du er sikker på, at du får de helt rigtige produkter til dig og din krop.

Bliv tæsket igennem af Healthy Skinny Bitch
Og så skal vi helt sikkert kickstarte vores januar med en times gratis træning og sundhedsnak med Sara Jin Smidt. Og Sara er ikke bare hvem som helst, når det gælder sundhed og træning. Udover at stå bag bloggen, Healthy Skinny Bitch, begår hun sig også som chefredaktør for fit Living, mens hun også fungerer som personlig træner og kostvejleder. Til Wellness Weeks vil hun give tips og inspiration til hjemmetræning med fokus på faste baller, flad mave og masser af puls, når hun fitness-tæsker os gennem sin version af 30 minutters hjemmetræning. Efterfølgende vil der være god mulighed for at få en sundhedssnak med Sara om tips og råd til sundhed og kost i 2017. 


Kostvejler, træner, chefredaktør og bloggeren, Sara Jin Smidt.

Eventet finder sted i Magasin Kongens Nytorv d. 14 januar og i Magasin Aarhus d. 15 januar. Der er kun få pladser, så skynd dig at tilmelde dig eventet her – og få den bedste start på året!

Løb med Gitte Høj og Sara Maria Fracnh-Mærkedahl
Vi skal snørre løbeskoene og på løbetur sammen med Vild med Dans-vinderen, Sara Maria Franch-Mærkedahl, og hendes partner in crime, Gitte Høj, sundhedskonsulent og løbecoach. Sundhed og sport har altid fyldt meget hos de to damer, og faktisk er de så vilde med løb, at de i efteråret udgav en løbebog. Mangler du inspiration til din løbetræning, eller vil du selv gerne i gang med at løbe i 2017, er det Sara Maria og Gitte, du skal tage på løbetur med. 


Sara Maria og Gitte Høj er så vilde med løb, at de i efteråret udgav en løbebog.

Kom ud og løb med Sara Maria og Gitte  tilmeld dig her!

Dyrk Athleisure-moden
Man får bare en tand mere lyst til træningen, når det sker i cool og fashionabelt sportstøj, og det er lige præcis, hvad der kendetegner Athleisure. Tøjmærket er blevet mere og mere populært inden for fashion, og derfor bugner kollektionerne i dag også med lækre, sporty, styles, som du både kan bruge i og uden for træningscentret. Athleisure er kort sagt behageligt, praktisk og lækkert trænings-wear i et super lækkert design.Magasin har alle de populære sportsbrands og sæsonens nyheder inden for fashion sport, der stensikkert vil få dig til at stå ekstra skarpt, når pulsen skal op.


Henter...