Louise Wolff
SPONSORERET indhold

Louise Wolff: Sådan undgår jeg sukkerfælden

Med disse tre gode fif helgarderer Louise Wolff sig mod at gå i sukkerfælden sidst på dagen eller helt skippe aftensmaden, de dage hun arbejder sent.

Af: Jo Brand Foto: Agnete Schlichtkrull
04. dec. 2013 | Sundhed | ALT for damerne

Fyld fryseren op
Jeg kender mig selv: Hvis jeg kommer sent hjem fra arbejde og ikke har noget ordentligt i køleskabet eller i fryseren, ender det med, at jeg hopper i den nærmeste fast food-gryde, hvilket i længden er både dårligt for min livvidde og dyrt. Derfor bruger jeg som regel søndagen på at lave mad til fryseren – gerne gryderetter og supper, som jeg fryser ned i portioner. På den måde får jeg noget sundt at spise, selv om jeg har travlt. En fordel ved at fryse det ned i portioner er også, at jeg kun tager en portion op ad gangen, og derved kommer jeg ikke til at spise for meget.

LÆS OGSÅ: Tv-værten får afløb for sine problemer på denne måde

Hav altid en backup i køleskabet

Når jeg køber ind, prøver jeg altid at være så tjekket, at jeg lige køber fire-fem bokse af de der små mikroretter, man kan få i supermarkedet med f.eks. thaimad, som jeg så stiller i køleskabet. På den måde har jeg en ret med grøntsager og ris eller nudler efter syv minutter i mikroovnen, hvis alt andet glipper. Og jeg har tjekket varedeklarationerne, og selv om det ikke er noget helsemåltid, kunne det altså være værre!

Redningen er en rugbrødsmad
Ligesom for så mange andre, der arbejder sent, er det virkelig en udfordring for mig at lade slik og kage være dér sidst på eftermiddagen eller først på aftenen, hvor man trænger til et hurtigt fiks. Men hvis jeg i stedet snupper en rugbrødsmad med f.eks. kalkun og lidt rød peber, går det virkelig meget nemmere, og så har det også den fordel, at jeg ikke bliver så sulten, selv om jeg først spiser aftensmad sent.

Læs mere om hvordan Louise Wolff holder sig sund i denne uges ALT for damerne (nr. 49/2013).