Astrid Lund Jensen

Foto: Privat Hør podcasten med Astrid Lund Jensen, der tog en stor beslutning.

Ny podcast: Astrid tabte 76 kilo

Astrid har altid været overvægtig. I Talk Towns nye podcast fortæller hun ærligt om at være en overvægtig teenager, der var glad for mad og søde sager, som hun spiste i smug, til at beslutte sig for at ændre sin livsstil radikalt.

”Noget af det, som næsten er det værste ved at have tabt sig så meget, er, hvis folk kigger på mig og tænker, hold da op, hun har godt nok taget på igen. Og det er det, som driver min kropsbevidsthed, nemlig frygten for at andre tænker, at jeg er endnu et af de tilfælde, der taber sig men tager det hele på igen.”

24 årige Astrid Lund Jensen fortæller ærligt sin historie i den nye podcast fra ALT.dk, som kan høres i podcast-appen Talk Town. De første 14 dage er gratis, og har du et Story House Egmont printabonnement. har du har gratis adgang.

Vi har tidligere skrevet om hendes historie i artiklen ”Jeg gemte mad i skuffer og under sengen, så min far ikke skulle opdage, hvor meget jeg spiste”

I 2016 tog hun en beslutning om at ændre sin livsstil radikalt. En beslutning, der betød, at hun tabte 76 kilo på et år.

Hør hele Astrids historie her

Talk Town - Historier du ikke kan slippe

FB_profilbillede.jpg

Lyt til de bedste podcasts i appen Talk Town.

Talk Town er Egmont Publishings podcastunivers med masser af podcasts for både børn og voksne. Det er gratis for alle, der abonnerer på Egmonts ugeblade eller magasiner og koster ellers 59 kr/mdr. De første 14 dage er gratis og uden binding.

Find stærke, personlige fortællinger og masser af inspiration om alt fra parforhold og børn til mode og sundhed. Talk Town er et nyt podcastunivers med kvalitetsindhold fra velkendte brands som ALT for damerne, Euroman, FIT Living, Vores Børn, ALT.dk mm.

Prøv 14 dage GRATIS nu.

Kun 59 kr./md. efter endt prøveperiode. Ingen binding

Download via iTunes lige her

Download via GooglePlay lige her

 

Se, hvad vi ellers skriver om: Podcast, Vægttab, Træning og Slankekur