Bevar træningsmotivationen med Ditte Jacobsens råd.
Foto: Pr CrossFit-stjernen Ditte Jacobsen bevarer træningsmotivationen med tre råd.

Ditte Jacobsen

Sådan bevarer du træningsmotivationen

CrossFit-stjernen Ditte Jacobsen er uddannet personlig træner og underviser folk på alle niveauer, også nybegyndere. Hun har disse tre råd til dig, der gerne vil motionere, men har svært ved at holde dampen oppe i det lange løb.

1. Træn i et konkurrencepræget miljø
Lidt venskabelig konkurrence hjælper dig til at presse dig selv og yde dit maksimale. Har du ikke lyst til at prøve kræfter med CrossFit, kan du skabe den samme stemning ved at finde en eller flere gode træningskammerater. Det vigtigste er, at du føler dig presset og dermed bliver motiveret til at give træningen en ekstra skalle.

2. Løft tunge vægte
Tung styrketræning er en af grundstenene bag en flot og tonet krop. Styrketræning opbygger muskelmasse, som er med til at øge din forbrænding. Hvis du samtidigt vælger frie vægte, vil du opbygge en masse funktionel styrke, som vil indvirke positivt på din livskvalitet. Det er selvfølgelig vigtigt at få en grunding instruktion, så du lærer at udføre bevægelserne korrekt. Her kan det være en ide at få hjælp fra en kvalificeret, personlig træner.

LÆS OGSÅ: ALT tester: Spændstig krop på 4 måneder

3. Før træningsdagbog
Når du træner, sker der en masse positivt - både hvad angår velvære, udseende og præstation. Ved at føre en træningsdagbog kan du holde styr på de løbende forbedringer i stedet for blot at stirre dig blind på badevægten. Jo mere du noterer, jo mere vil du have at glæde dig over, og dermed stiger chancen for at holde motivationen oppe på den lange løbebane.

 

 
Den direkte vej til stærke arme og en god røv. Kettlebell, Casall.com, 250 kr.


LÆS OGSÅ: Så meget kan man tabe sig med Clean-kuren

Ditte Jacobsen, 25

Hun er en af Danmarks dygtigste CrossFit-udøvere og ansigt for sportswearmærket Casall. Desuden læser hun idræt på Københavns Universitet og passer sin populære blog fitasf.com

Se, hvad vi ellers skriver om: Crossfit, Træning og Styrketræning