Stor nyhed: ILLUM bliver to klinikker rigere til sommer

Stor nyhed: ILLUM bliver to klinikker rigere til sommer

ILLUM har siden tidernes morgen været garant for en god handel og en hyggelig atmosfære. Historien går helt tilbage til 1891, hvor Anton Carl Illum, en modebevidst forretningsmand, slog dørene op for første gang. Det skete i en tid, hvor der herskede en tiltagende efterspørgsel på luksusvarer og en øget beskæftigelse.

Siden 1891 er der løbet meget vand gennem åen. Anton Carl Illum har for længst givet stafetten videre, men det eksklusive butikscenter lever fortsat i bedste velgående. ILLUM huser pt. over 120 forretninger, hvor der bliver handlet alt fra mode og accessories til bolig og design. Til sommer bliver det københavnske butikscenter så to klinikker rigere. Tandlægerne ved Storkespringvandet og Dermatology Lab har nemlig meldt deres ankomst. Bliv meget klogere på de to klinikker i artiklen og bliv præsenteret for en række gode tilbud.

De to klinikker er lige på trapperne

Sommeren 2019 bliver med garanti en mindeværdig sommer. Denne sommer åbner der nemlig ikke bare én, men hele to klinikker i samme butikscenter. Denne gang er det ILLUM, som har fornøjelsen af at byde nye beboere velkommen. Lige nu arbejdes der i døgndrift på at få gjort klinikkerne klar og få alle de praktiske ting på plads. Forløber alt som planlagt, så har du snart mulighed for at besøge de to klinikker, som udfører henholdsvis tandbehandlinger og kosmetiske behandlinger af forskellig art.

ILLUM bliver – med disse nye klinikker – ikke kun stedet, hvor man kan handle alt til garderoben, hjemmet og makeup skuffen. Det bliver i fremtiden også muligt at få behandlet alt fra tænder og læber til rynker. Der er al mulig god grund til at glæde sig.

Begge klinikker er til stede på de sociale medier, hvor de holder potentielle kunder opdateret med, hvordan det skrider frem med istandsættelsen og indretningen. Endvidere deler de fordelagtige åbningstilbud, som du ikke må gå glip af.

De to kommende klinikker har én og samme ejer; Tandlægerne på Frederiksberg, som også driver Invisalign-klinikken BetterSmile.

Tandlægerne ved Storkespringvandet

Tandlægerne ved Storkespringvandet kommer ikke bare til at blive endnu en tandlæge i København. Folkene bag klinikken vil i hvert fald forsøge at skille sig ud fra mængden og sikre, at du får mest muligt for pengene, når du besøger klinikken.

Tandlægerne ved Storkespringvandet forventer at positionere sig som et af Københavns billigste tandlæger. De lave priser kommer dog tilsyneladende ikke til at påvirke kvaliteten, som efter alt at dømme er i top. Den kommende tandklinik i ILLUM vil nemlig ikke kun byde på en topmoderne indretning, men også veluddannet og serviceminded personale.

Tandlægerne ved Storkespringvandet kommer til at ligge blot 700 meter fra Nørreport Station, hvorfor det bliver let at komme til klinikken via bus og metro. Kommer du i god tid, kan du sætte dig til rette i venteværelset, hvor der tilbydes gratis vand, the og kaffe.

Inde på klinikkens hjemmeside kan du lige nu skrive dig op med navn, e-mail og telefonnummer, så du kan blive kontaktet, når butikken åbner. Det tager under 30 sekunder at tilmelde sig.

Kilde: Tvstork.dk – Tandlæge København

Dermatology Lab

Dermatology Lab er også en stor nyhed.

Ligesom Tandlægerne ved Storkespringvandet har Dermatology Lab valgt at åbne en klinik i ILLUM, hvor mange af deres potentielle kunder handler til daglig. Klinikken vil specialisere sig i at udføre kosmetiske behandlinger i form af behandling af rynker, karsprængninger på ben, læbeforstørrelser og meget mere. Ønsker du at forkæle dig selv og gøre noget godt for dit udseende og din selvtillid, så vil denne nyhed helt sikkert falde i din smag.

Dermatology Lab forventer at åbne med et brag. I forbindelse med åbningen forkæler de deres kunder med konkurrencedygtige priser på behandlinger og god service fra start til slut. Dén mulighed må du ikke glippe.

Med de billigste priser på Botox og Restylane er der mange penge at spare på kosmetiske behandlinger udført af professionelle fagfolk med mange års erfaring. Tag evt. en god veninde eller kollega med under armen og besøg klinikken, når den åbner i ILLUM.