Tid til at forkæle dig selv og din hud?
Foto: GettyImages Denne artikel er sponsoreret af: Victoria Beauty, Cosmecare, By Malling & Jensen, Beauty Akademiet, Spa Supply & Exuviance.

Tid til at forkæle dig selv og din hud?

Selvforkælelse bliver for ofte undtagelsen frem for reglen. Det behøver det ikke være, synes vi. Derfor præsenterer vi dig her for produkter og hudeplejebehandling, der er ren selvforkælelses-balsam og vil gøre dig sommerlækker til sommer.

Børn, job, parforhold, træning og veninderne. Det kan være stressende at få det alt sammen til at gå op i en højere enhed, og det sætter sig i huden. Er vi stresset eller i underskud vil det ses i huden, der mister glød, bliver mat og tør i overfladen.

Fra hudplejeprodukter til skønhedsbehandlinger – vi giver dig her syv bud på selvforkælelse, så du sommerlækker kan gå sommeren i møde!

Sund hud i solenbeautyakademiet.jpgpHformula

Bredspektret UVA- og UVB-beskyttelse er essentielle indholdsstoffer i solcreme, men der er andre ingredienser, du med fordel kan kigge efter, når sommerens ansigtspleje skal vælges. Er solcremen rig på antioxidanter – fx Vitamin C – beskyttes huden nemlig også mod fotoaldring (for tidlig ældning), tørhed og frie radikaler. Og vil du have ensartet hud og frisk glød i kinderne, når solstrålerne skal nydes, er en plejende cc-creme eller foundation med høj faktor og naturlig dækkeevne et godt bud. 
Solprodukterne fra pHformula er sommer-musthaves. De multifunktionelle produkter giver optimal solbeskyttelse, booster gløden, opstrammer, reducerer linjer og rynker, gennemfugter og beskytter mod fugttab. 

Vi reducerer rynkerne ikke mimikken!byMalling.jpgBy Malling & Jensen

Frisk looket op med en Botox behandling hos By Malling & Jensen.

Botox er yderst effektivt til at fjerne rynker og linier i panden, mellem øjenbryn og omkring øjnene. Rynker, som kan få ansigtet til at udstråle stress, bekymring, aldring eller vrede, selvom det slet ikke er sådan du føler dig.

Vi lægger altid vægt på at skabe et friskt resultat, hvor du beholder din personlige mimik. Vi reducerer rynkerne, ikke mimikken!

Hos By Malling & Jensen er vi selvfølgelig godkendt af Sundhedsstyrelsen og laver dermed også den lovpligtige forundersøgelse GRATIS 48 timer før behandlingen.

Giv din hud den ultimative forkælelse
cosmecare_bil.jpgMicroGold

Det er en minimalt invasiv hudforyngende behandling, der involverer en beholder med fine nåle, der begge stimulerer kroppens kollagen og hjælper med at dræne ingredienser.

De 24 karat guldnåle har mikrokanaler, der gør det muligt for produktet at løbe korrekt ind i huden på en kontrolleret måde. Forskellen mellem traditionel microneedling og Microchanneling med MicroGold er, at MicroGolds nåle har kanaler. Produktet løber ned i huden gennem nålen og frigives på den valgte nålelængde. Med microneedling er nålene solide og presser produktet ned i stedet.
Microtox er en ny behandling med MicroGold, hvor vi bruger Botox, hyaluronsyre, vitaminer og andre ingredienser til at behandle f.eks. store porer, fine linjer, rynker, ar korrektion, strækmærker og hårtab. 

Du kan få behandlingen hos Cosmecare

Behandling til dig der ønsker gløden tilbage!
Exuviance.jpgExuviance De Luxe

Forkæl dig selv med den perfekte ansigtsbehandling fra Exuviance

Bliv klar til sommer med Exuviance De Luxe behandling som er en luksuriøs og afslappende behandling med den helt vidunderlige specialmaske ”Guldmaske” samt en lækker fugtgivende øjenmaske. I denne behandling arbejder kosmetologen med at eksfoliere, tilføre fugt og næring til huden, forebygge forekomsten af fine linjer og uregelmæssig pigmentering. Exuviance behandlinger anbefales til alle hudtyper - også den mest følsomme hud - og alle aldre, både kvinder og mænd. 

Exuviance er et komplet system af videnskabeligt udviklede, højeffektive hudplejeprodukter og behandlinger, udviklet af de læger, som opdagede og tog patent på teknologien bag alfahydroxysyre (AHA). 

Naturens Egen KemiRazspa.jpgRAZspa

RAZspa til den bevidste og kræsne forbruger med de lækreste konsistenser, himmelske diskrete nordiske dufte, særdeles imponerende effekter, i smukt og enkelt design. Raz har i mange år studeret, undersøgt og arbejdet med, hvordan man kan anvende naturens helbredende og skønhedsfremende egenskaber. Denne viden har han igennem 15 år udviklet skønhedsprodukter, ofte af ingredienser han selv plukker og samler fra den nordiske natur. Produkterne er naturlige, flere er både økologisk og Fair Trade. Al produktion sker i Danmark, med viden dateret tilbage til vikingetiden kombineret med faglighed og hans egen overvældende kendskab til nordiske planter og urter samt deres virkemåder.

Beskyt din hud vi beskytter naturen
spa2.jpgCaudalie Suncare

Over 40% af verdens koralrev er forsvundet de seneste årtier. Dette skyldes bl.a. de store mængder solcreme, som hvert år trænger ud i havet og ødelægger revet.
Vær med til at beskytte koralrevet med Caudalies nye solserie, der består af naturlige ingredienser og miljøvenlige solfiltrer. De nye formler sikrer en bredspektret UVA/UVB beskyttelse for at give huden en naturlig glød og langvarig kulør samtidig med, at hudens beskyttes. Caudalie Suncare er rig på økologisk drueolie. Er beskyttende, fugtgivende, plejende og giver en flot gylden glød. Og så har den en let konsistens, der efterlader huden silkeblød uden at føles fedtet.

Victoria Beauty
victoria.jpgVictoria Beauty

I hjertet af Aarhus, i et hyggeligt gårdmiljø på Fredens Torv, finder du Victoria Beauty. Klinikken er ejet af Victoria Hounisen, der har en lang række uddannelser bag sig som kosmetolog, zoneterapeut og mikropigmentist. 

Hos Victoria Beauty forhandles mærket Universkin, som er et fransk, prisvindende skønhedsbrand, der kan få dig sommerlækker i en fart. Universkin er hudpleje, der skræddersyes til lige netop din huds unikke behov. 

Prøv fx Universkins fantastiske multiolie, Nexultra O, som blev rost til skyerne i det spanske Vogue. 

Kig forbi klinikken eller læs mere om Victoria Beauty på: https://victoriaskonhedsklinik.dk

Se, hvad vi ellers skriver om: Skønhed