læs alt om:

slankekur

16. maj 2017 Sundhed

Sandt eller falsk: 13 slankemyter

Der findes utallige kure, råd og postulater om, hvad der gør kroppen sund og slank, og det er let at blive forvirret. For hvad er egentlig sandt og falsk i junglen af slanke- og sundhedsmyter?

Slankekur - find den kur, der virker for dig

Suppekur, Dukan-kur, 5:2-kur, proteinkur, stenalderkur, LCHF-kur … Og vi kunne blive ved. Slankekure er der nok af. Vi vil tabe os, og helst så meget som muligt på så kort tid som muligt. Hvad enten du vil holde vægten eller tabe 5 kilo, så kan du finde den slankekur, der passer dig bedst her. Du kan bl.a. læse, hvordan det gik, da tre kvinder testede, om de kunne tabe sig med en slankebog i hånden, eller hvordan du kickstarter din forbrænding på 3 uger. Derudover kan du finde masser af brugbare råd fra andre kvinder, der har tabt sig 5, 10 og 20 kilo og holdt fast i vægttabet. Kæmper du med yoyovægt, eller har du brug for at finde formen og vægten igen efter en skøn ferie, har vi samlet de bedste artikler til flad mave, stabilt vægttab og smækker krop.

læs mere her
15. maj 2017 Sundhed

Thomas Rode: “Stenalderkost giver sindssygt meget energi”

Når du lever så oprindeligt som muligt, får din krop det, den har brug for i stedet for en masse stivelse og tilsætningsstoffer, forklarer Thomas Rode, kok, forfatter til flere bøger om emnet og en af de største fortalere for stenalderkost herhjemme.Hvad er stenalderkost kort fortalt?

mere om slankekur
Henter...