Amerikansk omelet med majs, ost og peberfrugt
SPONSORERET indhold

Amerikansk omelet med majs, ost og peberfrugt

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Lækker amerikansk omelet med majs, ost og peberfrugt.

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Betina Hastoft
23. feb. 2015 | Opskrift | Hendes Verden
2 personer

Ingredienser

Amerikansk omelet med majs, ost og peberfrugt
1 omelet
1 rød peberfrugt
2 dl majskerner fra frost eller dåse
2 forårsløg
50 g reven cheddarost
15 g smør
Omelet:
4 æg
½ dl mælk
½ tsk. salt
peber
15 g smør

  1. Del æggene i blommer og hvider. Pisk blommerne sammen med mælk, salt og peber. Pisk æggehviderne stive. Vend æggehviderne forsigtigt rundt i blommemassen med en dejskraber.
  2. Varm en pande op med smørret, til det er afbruset og gyldent. Hæld æggemassen på. Lad den bage ved svag varme 10-15 min. under låg. Når omeletten er gennembagt, løsnes den forsigtig fra panden.
  3. Skær peberfrugten i små tern, og bland dem med majskerner og snittet forårsløg.
  4. Lige inden omeletten foldes sammen, fordeles peberfrugt, majs og ost over halvdelen. Fold sammen, og lad omeletten stege videre ved helt svag varme under låg 3-4 min.