SPONSORERET indhold
Amerikanske spareribs med coleslaw
Server også grillede majs til disse lækre amerikanske spareribs med coleslaw.
4 personer |
Total: en time, 40 min
Ingredienser
Amerikanske spareribs med coleslaw
2 kg spareribs (svineribben)
salt, peber
2-3 dl barbecuesauce
(se hvordan, du laver den her: Den bedste barbecuesauce)
Coleslaw:
3 gulerødder, ca. 200 g
2 stilke bladselleri
1 grøn peber
1-2 forårsløg
evt. brøndkarse til pynt
250 g fintsnittet savoykål, spidskål eller hvidkål
Dressing:
1 dl god mayonnaise, f.eks. Hellmanns
1 dl yoghurt
2 spsk. citronsaft
¾ tsk. salt
2 tsk. sukker
Tilbehør:
grillede fluteskiver
Sådan laver du spareribs
- Kog ribsene ca. 1 time i letsaltet vand, gerne med et laurbærblad og et overskåret løg.
- Pensl noget af barbecuesaucen på de forkogte spareribs, og grill dem på trækulsgrillen, til de er gyldne og lækre.
SE OGSÅ: Bagte pærer med is og crunchy chokosauce - Riv gulerødderne. Skær bladsellerien i små tern. Skær peberfrugten i tern. Snit forårsløgene. Bland gulerødder, bladselleri, peberfrugt, forårsløg og kål i en skål.
- Rør alle ingredienserne til dressingen sammen. Vend dressingen i salaten. Lad gerne salaten trække en times tid i køleskab. Pynt evt. med brøndkarse.