Amerikanske spareribs med coleslaw
SPONSORERET indhold

Amerikanske spareribs med coleslaw

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Server også grillede majs til disse lækre amerikanske spareribs med coleslaw.

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Betina Hastoft
03. jul. 2017 | Opskrift | Hendes Verden
4 personer | Total: en time, 40 min

Ingredienser

Amerikanske spareribs med coleslaw
2 kg spareribs (svineribben)
salt, peber
2-3 dl barbecuesauce
(se hvordan, du laver den her: Den bedste barbecuesauce)

Coleslaw:
3 gulerødder, ca. 200 g
2 stilke bladselleri
1 grøn peber
1-2 forårsløg
evt. brøndkarse til pynt
250 g fintsnittet savoykål, spidskål eller hvidkål

Dressing:
1 dl god mayonnaise, f.eks. Hellmanns
1 dl yoghurt
2 spsk. citronsaft
¾ tsk. salt
2 tsk. sukker

Tilbehør:
grillede fluteskiver

Sådan laver du spareribs

  1. Kog ribsene ca. 1 time i letsaltet vand, gerne med et laurbærblad og et overskåret løg.
  2. Pensl noget af barbecuesaucen på de forkogte spareribs, og grill dem på trækulsgrillen, til de er gyldne og lækre.

    SE OGSÅ: Bagte pærer med is og crunchy chokosauce

  3. Riv gulerødderne. Skær bladsellerien i små tern. Skær peberfrugten i tern. Snit forårsløgene. Bland gulerødder, bladselleri, peberfrugt, forårsløg og kål i en skål.
  4. Rør alle ingredienserne til dressingen sammen. Vend dressingen i salaten. Lad gerne salaten trække en times tid i køleskab. Pynt evt. med brøndkarse.

 

Anbefalet til dig