SPONSORERET indhold
Arme riddere med hindbærmarmelade
4 personer
Ingredienser
4 skiver franskbrød
1 dl mælk, 1⁄2 tsk. kanel
4 spsk. sukker
smør til stegning
Tilbehør:
hindbærmarmelade (se herunder eller brug en god købemarmelade
Hindbærmarmelade:
(2-3 glas)
1⁄2 kg modne hindbær
400 g sukker
saften af 1⁄2 citron
evt. geleringsmiddel
- Udstik 4 hjerter af brødskiverne, eller skær bare skorperne af brødet, hvis du ikke har en udstikker. Dyp franskbrødshjerterne hurtigt i mælk. Bland kanel og sukker, og drys det på brødene.
- Steg brødene i gyldent smør. Server dem straks med marmelade.
- Hindbærmarmelade: Rens og skyl hindbærrene. Kom hindbær, sukker og citronsaft i en gryde, og bring det langsomt i kog. Lad marmeladen småkoge uden låg i ca. 10 min. Tilsæt evt. geleringsmiddel efter anvisningen på emballagen, hvis konsistensen ønskes tykkere. Skum af.
- Kom marmeladen på rene, skoldede glas. Luk glassene til, og opbevar dem mørkt og køligt, gerne i køleskabet.