SPONSORERET indhold
Aspargessuppe med fjordrejer
(4-6 personer)
Ingredienser
500 g hvide asparges
1 løg
10 g smør
1 l hønsebouillon (eller allerbedst en hjemmekogt suppe på høne, hane eller kylling)
2 dl piskefløde
citronsaft
salt, peber
Desuden:
200 g kogte, pillede fjordrejer
evt. 2 spsk. hakket persille
Tilbehør:
flute
- Skær den træede ende af aspargesene. Skær hovederne fra, og gem dem. Skær stængerne i mindre stykker. Hak løget, og svits det kort i smør sammen med aspargesstykkerne i en gryde. Tilsæt bouillonen, og kog det sammen ca. 30 min.
- Miks suppen jævn i en foodprocessor eller blender. Pres den herefter gennem en sigte. Varm op igen, og smag til med fløde, citronsaft, salt og peber.
- Portionsanret suppen, og fordel rejer og evt. persille over.