Aspargessuppe med fjordrejer
SPONSORERET indhold

Aspargessuppe med fjordrejer

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Jesper Glyrskov
14. maj. 2013 | Opskrift | Hendes Verden
(4-6 personer)

Ingredienser

500 g hvide asparges
1 løg
10 g smør
1 l hønsebouillon (eller allerbedst en hjemmekogt suppe på høne, hane eller kylling)
2 dl piskefløde
citronsaft
salt, peber
Desuden:
200 g kogte, pillede fjordrejer
evt. 2 spsk. hakket persille
Tilbehør:
flute

  1. Skær den træede ende af aspargesene. Skær hovederne fra, og gem dem. Skær stængerne i mindre stykker. Hak løget, og svits det kort i smør sammen med aspargesstykkerne i en gryde. Tilsæt bouillonen, og kog det sammen ca. 30 min.
  2. Miks suppen jævn i en foodprocessor eller blender. Pres den herefter gennem en sigte. Varm op igen, og smag til med fløde, citronsaft, salt og peber.
  3. Portionsanret suppen, og fordel rejer og evt. persille over.