Avocadosalsa
SPONSORERET indhold

Avocadosalsa

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Jesper Glyrskov
30. jun. 2014 | Opskrift | Hendes Verden
4 personer

Ingredienser

saften af 2 lime
2 tomater
½ agurk
½ hvidt salatløg
1 spsk. friskhakket koriander
eller persille
1 fed finthakket hvidløg
½ tsk. salt
1 spsk. hakket syltet jalapenochilipeber

  1. Halver avocadoerne, og fjern stenene. Skær avocadokødet i små tern, og kom dem i en skål. Vend limesaften i.
  2. Skær tomater, agurk og løg i fine tern, og vend dem i avocadoternene sammen med koriander, hvidløg, salt og jalapeno- chilipeber.
  3. Lad gerne salsaen trække 1 times tid i køleskabet.