Babyspinat med parmaskinke og gedeost
SPONSORERET indhold

Babyspinat med parmaskinke og gedeost

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Betina Hastoft/Linnea Press Foto: Betina Hastoft
12. aug. 2014 | Opskrift | Hendes Verden
(6 pers.)

Ingredienser

100 g mandler
250 g babyspinat
200 g gedeost
4 tsk. honning
6 tsk. olivenolie
2 kviste timian
6 skiver parmaskinke
2 avocadoer
50 g høvlet parmesan
1 håndfuld friskbælgede ærter
Dressing:
1 spsk. grov sennep
1 tsk. honning
1 spsk. balsamico
4-5 spsk. olivenolie
salt, peber

  1. Rist mandlerne i ovnen på 200 gr. i ca. 5-6 min., til de begynder at dufte.
  2. Skyl og tør spinaten. Skær gedeosten i 4 dele, dryp honning og olivenolie over og drys med timian. Bag osten i ovnen på bagepapir i 4-5 min., til osten er blød i midten.
  3. Rist parmaskinken sprød i ovnen i 7-8 min. på bagepapir. Skræl avocadoerne og skær dem i skiver. Anret spinaten i skåle, kom derpå gedeost og så avocado ovenpå. Kom parmesan og ærter over og på toppen 1 skive sprød parmaskinke.
  4. Rør sennep, honning og balsamico sammen, og rør olien i lidt ad gangen, til dressingen er cremet. Smag til med salt og peber. Dryp dressingen ud over salaterne.