Bagel med kylling & chutney
SPONSORERET indhold

Bagel med kylling & chutney

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Snup en sandwich fyldt med gode sager.

Af: Vibeke Lehn Foto: Maria Warnke Nørregaard
17. jul. 2015 | Opskrift | Fit living
4

Ingredienser

4 store fuldkornsbagels 
2 stk. stegt kyllingebryst a 250-300 g
ca. 1 dl spiced abricot chutney 
salt, peber
1 håndfuld rucola
1 håndfuld brøndkarse
4 skiver sprødstegt pancetta
4 tynde skiver manchego

Sådan gør du:

Tø de frosne bagels op. Skær kyllingekødet i tynde skiver på skrå.
Smør top og bund på de optøede bagels med chutney, og læg dem derefter sammen med kylling, rucola, brøndkarse, pancetta og ost. Pak hver bagel ind i pergament, og skær dem over, når de skal spises.

Energi pr. person: 530 kcal, fedt 15%, protein 24%, kulhydrat 61%