SPONSORERET indhold
Bagels med fiskefrikadelle
Man kan sagtens spise fiskefrikadeller i bagels - prøv bare!
4 personer
Ingredienser
Bagels med fiskefrikadelle
Fiskefars:
500 g lyssejfilet, mørksej el. torsk
1½ tsk. salt
1 æg
1½ dl mælk el. fløde
2 spsk. hvedemel
2 spsk. revet løg
peber
olivenolie og smør til stegning
citronbåde
Dressing:
100 g græsk yoghurt
4 spsk. pickles
salt, peber
evt. karry
Fyld:
200 g revet gulerod dryppet med citronsaft
100 g snittet spidskål
Tilbehør:
grønsagsstænger
- Form 8 flade ”bøffer”. Steg dem på en pande i olie.
- Blend pickles til fin mos, og rør det i yoghurten. Smag til med salt og peber og evt. lidt karry.
- Lun bollerne, og flæk dem. Fyld bollerne med revet gulerod, fintsnittet spidskål, fiskebøffer samt dressing.