Bagte kartofler med gruyèreost og purløg
SPONSORERET indhold

Bagte kartofler med gruyèreost og purløg

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Jes Buusmann
25. feb. 2013 | Opskrift | Hendes Verden
(4 personer)

Ingredienser

Tidsforbrug: 1 time og 35 minutter
Heraf arbejdstid: 20 minutter
1 kg æggestore kartofler
2 spsk. olivenolie
200 g reven gruyèreost
2 spsk. klippet purløg
Maldon seasalt
Tilbehør:
blandet salat evt. med tunfisk

  1. Skrub kartoflerne godt, og tør dem. Prik dem med en gaffel, pensl med olie, og læg dem i en bradepande. Bag dem ved 200 gr. i ca. 1 time.
  2. Skær kartoflerne midt over. Læg dem på bagepapir på en bageplade, og fordel osten over. Stil kartoflerne i ovnen ved 225 gr. i ca. 15 min. Pynt med klippet purløg og et drys Maldon seasalt.