Sådan laver du blomkålssuppe med sommertrøfler
SPONSORERET indhold

Blomkålssuppe med sommertrøfler

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Klassisk, skønt og med en luksustopping − køb trøfler i din franske delikatesseforretning, online, eller smut til Italien og hent en!

Af: Louisa Lorang Foto: Anders Schønnemann
21. jul. 2014 | Opskrift | ALT for damerne

Ingredienser

Hovedret til 2 personer

100 g kartoffel u/skræl
olivenolie
1 blomkål
2 fed hvidløg
8 dl grøntsagsbouillon
lidt muskatnød
salt og peber
en smule citronsaft

Tilbehør:
lidt friske sommertrøfler
evt. groft brød eller ristet rugbrød

Sådan laver du blomkålssuppe med sommertrøfler

Skær kartoflen i tern, og sautér den i olivenolie i en stor, varm gryde i 3-4 min. Den skal ikke tage farve.

Skær blomkålen i grove stykker, og hak hvidløget groft. Kom begge dele i gryden, og lad det sautere med i et par minutter, stadig uden at noget af det tager farve.

Hæld bouillon på, og lad suppen simre under låg i 20-25 min, eller til alle grøntsagerne er helt møre.

Blend suppen med en stavblender. Smag til med salt, peber og en anelse citron.

Servér suppen i dybe tallerkner toppet med trøfler, og evt. med groft brød eller ristet rugbrød til.

PRØV OGSÅ: Muslingesuppe med fennikel