Blommekage med chokolade
SPONSORERET indhold

Blommekage med chokolade

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Blommer og chokolade er en god kombination.

11. apr. 2012 | Opskrift | Hendes Verden
8 pers.

Ingredienser

3 æg
225 g sukker
150 g blødt smør
1½ dl mælk
1 tsk. bagepulver
225 g hvedemel
1 dl hakkede mandler
200 g blommer skåret i små tern
75 g hakket, mørk chokolade,
evt. med orangesmag
flormelis til pynt

  1. Pisk æg og sukker luftigt. Rør blødt smør og mælk i. Bland bagepulver og hvedemel, og rør det i. Vend mandler, blommer og chokolade i.
  2. For en springform 22 cm i diameter med bagepapir. Fordel dejen heri.
  3. Bag kagen ved 175 gr. på midterste ovnribbe i ca. 50 min. Stik et spid i kagen, og tjek, om den er gennembagt. Afkøl kagen, og pynt den med flormelis og kvarte blommer.