Blommesalsa med chili
SPONSORERET indhold

Blommesalsa med chili

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Let og lækker salsa, der passer perfekt til både grillet kød, ost og tapas.

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Jesper Glyrskov
30. jun. 2014 | Opskrift | Hendes Verden
4 personer

Ingredienser

6 store blommer
1 spsk. æble- eller hvidvinseddike
2 tsk. sukker
4 forårsløg
1 rød chilipeber
1 dl majskerner eller allerbedst kerner skåret af en friskkogt majs

  1. Skær blommerne i små tern, stenene kasseres. Kom blommeternene i en skål, og tilsæt eddike og sukker.
  2. Snit forårsløgene, og vend dem i blommerne sammen med finthakket renset chilipeber og majskerner.
  3. Lad gerne salsaen trække en times tid i køleskab.