kyllingeburger
SPONSORERET indhold

Mexiburger med kylling og mangosalsa

Saftig mexiburger med kylling og mangosalsa - en lækker fastfood ret.

Foto: Tia Borgsmidt
19. sep. 2017 | Opskrift | BoligLiv


Mexiburger med kylling og mangosalsa


Tid:
ca. 25 min.
(4 pers.)

1 rødløg
½ dl æblecidereddike
1 spsk. sukker
½ tsk. salt
2 avocadoer
4 spsk. limesaft
salt
4 stk. kyllingebryst
salt og peber
2 spsk. olivenolie
1 pose revet cheddarost
1 hjertesalat
4 fuldkornsboller
jalapenos – efter smag

Mangosalsa
1 mango
1 rød chili
1 potte koriander
salt og peber

1. Skær rødløget i så tynde skiver som muligt, gerne på et mandolinjern.

2. Rør æblecidereddike, sukker og salt sammen i en skål, og læg rødløgene i lagen. Lad dem trække ca. 30 min.

3. Skær mangoen i små tern. Fjern kernerne fra chilien, og hak den fint. Hak korianderblade, og bland det hele sammen. Smag til med salt og peber.

4. Mos avocadokødet med limesaft, og smag til med salt.

5. Flæk kyllingebrysterne i to, så der bliver 8 stykker. Krydr med salt og peber. Varm olie på en pande, og steg ca. 3 min. på hver side, til kyllingen er gennemstegt. Drys hver kyllingefilet med lidt revet cheddar,
lige inden de er færdigstegte.

6. Skyl salaten, slyng den tør og snit den fint. Varm bollerne, og fyld med salat, 2 stykker kyllingebryst, avocado, mangosalsa, marineret rødløg og jalapenos.

► SE OGSÅ: BBQ-Kyllingeburger med forårscoleslaw
► SE OGSÅ: Vegeburger med grillet grønt og svampecreme
► SE OGSÅ: 3 lækre saucer til din burger