Brownies med valnødder
SPONSORERET indhold

Brownies med valnødder

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Opskriften er amerikansk, men den hakkede chokolade er en dansk tilføjelse, og den kan sagtens undværes.

Af: Karen Hare Foto: Mikkel Adsbøl
12. jun. 2014 | Opskrift | Hendes Verden
ca. 16 firkanter

Ingredienser

130 g smør
230 g sukker
3 æg
70 g kakao
120 g mel
1 1/3 dl mælk
2 tsk. vaniljesukker
et nip salt
75-100 g valnøddekerner
evt. 100 g grofthakket chokolade, hvid eller mørk

  1. Smør, vaniljesukker, salt og sukker røres hvidt, æggene tilsættes, og blandingen røres luftig. Kakao og mel sigtes sammen og røres i dejen på skift med mælken. Evt. chokolade tilsættes nu.
  2. Dejen fyldes i en smurt bradepande (ca. 22 x 30 cm) og drysses med grofthakkede valnødder. Kagen bages ved 170 gr. i 40-45 min. Køles helt af i formen.
  3. Kagen skæres i passende firkanter inden servering.